Κοροναϊός: 38 νέα κρούσματα–Σύνολο 228 στην Ελλάδα–Νέα μέτρα

1024
κρούσματα

Στα 228 ανέρχονται πλέον τα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα μας, μετά τα 38 νέα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν σήμερα, σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις που κάνει αυτήν την ώρα ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.

Τι δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία για τους ασθενείς. Συστάσεις να αποφευχθούν στο εξής οι εικόνες που παρατηρήθηκαν σε σούπερ μάρκετ.

Τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται στην Αθήνα, ενώ οι θάνατοι λόγω κοροναϊού είναι τρεις.

Όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, πέντε ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, ενώ συνολικά 57 ασθενείς νοσηλεύονται.

Από το σύνολο των κρουσμάτων τα επικίνδυνα λεγόμενα «ορφανά» κρούσματα είναι 22 και μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί 3400 δείγματα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, εξέφρασε την ανησυχία του για τον συγχρωτισμό που παρατηρήθηκε σήμερα στα σούπερ μάρκετ, ζητώντας από τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, ζητώντας να αποφεύγεται ο συνωστισμός όπου μπορούμε.

Σε νέα σύσκεψη για το ζήτημα που έγινε σήμερα, Σάββατο, στο Μαξίμου αποφασίστηκε ότι σε καθημερινή βάση, ξεκινώντας από αύριο, θα γίνεται στις 18.00 ενημέρωση των πολιτών από τον Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας