Κοινωνικό δράμα: Αυτοκτόνησε κατεστραμμένος οικονομικά επιχειρηματίας στο Βόλο

1447
Αυτοκτόνησε κατεστραμμένος οικονομικά επιχειρηματίας

Ο 64χρονος Γιώργος Καλέργης ιδιοκτήτης πασίγνωστης καφετέριας στο κέντρο του Βόλου που έβαλε χθες τέλος στη ζωή του, ήταν ένα από τα θύματα του καταστροφικού lockdown που επέβαλαν κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι.

Ένας άνθρωπος, σε παραγωγική ηλικία, επιχειρηματίας κι αγαπητός στην τοπική κοινωνία, που έδινε δουλειά σε δεκάδες ανθρώπους, απαγχονίστηκε μέσα στο ίδιο του το μαγαζί καθώς καταστράφηκε οικονομικά από τις απαγορεύσεις που επέβαλαν κυβέρνηση & λοιμωξιολόγοι.

Χαρακτηριστική είναι η τελευταία του ανάρτηση στο Facebook στις 2 Δεκεμβρίου η οποία μαρτυρούσε το αδιέξοδο που είχε φτάσει και καταφέρονταν εναντίον του Lockdown γράφοντας:

«Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν.

Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από  εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!!   Καληνύχτα».

Ο Γιώργος Καλέργης ήταν μόνο ένας από τους πολλούς νεκρούς του lockdown που έχει καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια Έλληνες και τους έχει φέρει στα όρια της απόλυτης απόγνωσης.

Αυτούς τους νεκρούς δεν τους αναφέρει κανένα από τα ΜΜΕ που τους τελευταίους μήνες έχουν αναγάγει την «θανατολογία» σε επιστήμη, ούτε οι «ειδικοί» οι οποίοι υποτίθεται ότι νοιάζονται και παλεύουν «για το καλό μας» (κάποιοι από αυτούς μάλιστα «λύγισαν» και σε πανελλήνια μετάδοση). 

Ο κ.Καλέργης υπήρξε επιχειρηματίας με έντονη δραστηριότητα, αφού διατηρούσε μεγάλη βιοτεχνία παραγωγής παιδικών ενδυμάτων στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, ενώ πριν την έναρξη του πολέμου στη Συρία λειτουργούσε εργοστάσιο παραγωγής παιδικών ρούχων στη χώρα της Μέσης Ανατολής με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Επιπλέον δεν αδιαφορούσε για το κοινωνικό έργο και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος σ’ αυτόν τον τομέα, αφού υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Βόλου, αλλά και αρωγός πολλών άλλων φιλανθρωπικών σωματείων της Μαγνησίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας