Κι όμως, πλάκωσαν οι Τροϊκανοί και στις υπηρεσίες των Χανίων!

1036
χανιά

Με στόχο την άσκηση πίεσης για πάρα πέρα στύψιμο των Χανιώτικων επιχειρήσεων, τριμελές κλιμάκιο τροϊκανών ολλανδικής υπηκοότητας μετά το Ρέθυμνο, επισκέφτηκαν τα Χανιά.

Το τριμελές κλιμάκιο των τροϊκανών ήλθε οδικώς εποχούμενο βαν.

Η άφιξη τους συνέπεσε με την εορτή του Αγίου Νικολάου την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου.

Όσες υπηρεσίες επισκέφτηκαν, ήταν για την πιο αντιλαϊκή, καταπιεστική και βάρβαρη επίθεση στους μικρομεσαίους.

Συγκεκριμένα στο πρώην ΙΚΑ Χανίων, τις εγκαταστάσεις του οποίου επισκέφθηκαν, εξέτασαν τον χωρισμό υπηρεσιών του ιδρύματος και τη μεταφορά τους σε άλλα κτίρια στον απέναντι χώρο ή στους χώρους του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ)

Όλα αυτά με στόχο την αύξηση του ποσού (ΚΕΑΟ) που προέρχεται από τις οφειλές των Χανιωτών μικρομεσαίων, που όχι μόνο αδυνατούν για την καταβολή των τρεχουσών, αλλά και των χρόνιων οφειλών. Η περιβόητη ρύθμιση των 120 δόσεων όλο γίνεται και όλο στα λόγια μένει.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι κατασχέσεις λογαριασμών σε όλες τις τράπεζες, κινητών και ακινήτων…

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε καθημερινή βάση, κοινοποιούνται στις τοπικές τράπεζες κατασχετήρια λογαριασμών και εικάζεται ότι έχουν νεκρώσει ολοκληρωτικά την τοπική αγορά.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι οι κατοχικές δυνάμεις εφαρμογής του τρέχοντος ατελείωτου μνημονίου, κινούνται απροκάλυπτα (παρά τα περί του αντιθέτου και από τα πρωθυπουργικά χείλη) και συμπεριφέρονται ως γνήσιοι κατοχικοί ελεγκτές στις ελληνικές υπηρεσίες, υποτίθεται εξυπηρέτησης του πολίτη, τις οποίες θέλουν να μετατρέψουν σε υπηρεσίες ξεζουμίσματός του.

Τα παραπάνω αποτελούν τρανή απόδειξη της κατάλυσης των νόμων και της ανεξαρτησίας του ελληνικού κράτους την οποία έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και την υποδουλώνουν καθημερινά.

Κύριε Τσίπρα, Καληνύχτα!

*Πηγή: agonaskritis.gr – Νίκος Αγγελάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας