Κεφαλονιά: Η αστυνομία με βία εμποδίζει τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν πλειστηριασμό

2645
αστυνομία

Ένταση μεταξύ φορέων, δικηγόρων και αστυνομικών που φυλάσσουν το χώρο στον οποίο ήταν προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός.
Κεφαλονιά 01
Η ένταση προκλήθηκε όταν οι αστυνομικοί εμπόδισαν την είσοδο στον ιδιοκτήτη του ακινήτου, τους δικηγόρους του, τους φορείς που είχαν έρθει προς συμπαράσταση και τον τύπο, κάτι που καταγγέλθηκε ως παράνομο αφού ο πλειστηριασμός είναι δημόσιος.
Κεφαλονιά 02
Έτσι δημιουργήθηκε το παράδοξο, θεωρητικά να διενεργείται μέσα στο συμβολαιογραφείο ο πλειστηριασμός αλλά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης που έχανε το ακίνητο να μην μπορεί να τον παρακολουθήσει. Λέμε θεωρητικά γιατί από εχθές υπήρχε η πληροφορία ότι ο πλειστηριασμός είχε τις απαραίτητες προσφορές και θα κηρύττονταν άγονος, όμως σε κάθε περίπτωση ο ενδιαφερόμενος, οι δικηγόροι, ο Τύπος αλλά και οι απλοί πολίτες είχαν κάθε δικαίωμα να παρευρίσκονται σε μια δημόσια  διαδικασία
Στη συνέχεια και μετά από έντονες διαβουλεύσεις, ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων επέτρεψε σε αντιπροσωπεία των φορέων να μπουν στο κτήριο χωρίς όμως να μπορέσουν να φτάσουν μέχρι το γραφείο της συμβολαιογράφου.
Αυτή τη στιγμή και μέχρι τις 6 ή ώρα που λήγει επίσημα η διαδικασία,  παρέμεναν τόσο οι αστυνομικοί, όσο και λίγοι από τους φορείς μαζί φυσικά με τον ιδιοκτήτη.
Στο χώρο βρίσκονται εκπρόσωποι: του Εργατικού Κέντρου, του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε), της Λαϊκής Συσπείρωσης, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του Ριζοσπαστικού Κινήματος, του συνδικάτου των οικοδόμων, των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, της ΕΛΜΕ-Κι, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων κ.ά.
Κεφαλονιά 03 Κεφαλονιά 04 Κεφαλονιά 05Κεφαλονιά 06Κεφαλονιά 07Κεφαλονιά 08Κεφαλονιά 09Κεφαλονιά 10Κεφαλονιά 11

Δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ακινήτου που εκπλειστηριάζεται


*Πηγή: kefalonitikanea.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας