Κατασχέθηκαν οι ακατάσχετες συντάξεις των συνταξιούχων της Εθνικής. Ποιοι έχουν σειρά;

550
Κατασχέθηκαν οι ακατάσχετες συντάξεις

Το είδαμε κι΄αυτό ! ΄Εσκασε σαν κεραυνός σήμερα το μεσημέρι η είδηση που αστραπιαία έτρεξε στο διαδίκτυο και σημάδεψε τις τσέπες των συνταξιούχων που περίμεναν να πιστωθούν με τον πενιχρό και πετσοκομμένο μισθό τους .

Πιστώθηκαν αλλά φρόντισε η “μεγάλη φίλη“ να πάρει πίσω τα λεφτά της μισθοδοσίας τους επειδή χρωστούσαν από δάνεια .

Δάνεια με οφειλές που η ίδια δημιούργησε όταν ξαφνικά το 2017 έκοψε τις μισές αποδοχές τους .

Απεγνωσμένα τηλέφωνα των συναδέλφων μας στο σύλλογο , που είδαν άδειους τους λογαριασμούς τους , παρά το γεγονός ότι ήταν ακατάσχετοι .

Η αναλγησία του εντολέα αδιαφόρησε για τον όρο “ακατάσχετος λογαριασμός“ και η εντολή “πάρτε τα “ κατέδειξε το μεγαλείο των ισχυρών αλλά ασήμαντων ιθυνόντων . Ποτέ δεν σκέφτηκε να κόψει τους παχυλούς μισθούς στα αργόμισθα golden boys που περνάνε μια φορά    το μήνα .  Να δώσεις μάχες γι΄αυτά να εισπράξουν χωρίς τίποτα να προσφέρουν σ΄αυτήν ;

Η λίστα των αργόσχολων αυτών είναι πολύ μεγάλη και οι μισθοί τεράστιοι . Το μόνο που σκέφτεται ο κ. Μυλωνάς, διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας είναι πώς θα ξεκάνει τους συνταξιούχους υπαλλήλους του.

Τι ντροπή !!!

΄Ομως ο κος Μυλωνάς έχει δείξει ποιος είναι. Η κυβέρνηση που μόλις χθές του ανανέωσε για τρία ακόμη χρόνια τη θητεία του τι κάνει ; Συμφωνεί και αυτή σε αυτές τις αντεργατικές μεθόδους εξόντωσης; Προφανώς ο Παύλος Μυλωνάς δεν θα προέβαινε ποτέ σε μια τέτοια κίνηση αν δεν είχε τις ευλογίες, αν όχι και την εντολή, του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Χρήστου Σταϊκούρα και του Γιάννη Στουρνάρα!

K.M

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας