Καταγγελίες για αντεργατικές πρακτικές σε βάρος έκτακτων αρχαιολόγων

1340
στάση

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων καταγγέλλει τις αντεργατικές πρακτικές της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε., η οποία τείνει να γίνει σημαιοφόρος στις καθυστερήσεις πληρωμών των εργαζομένων, με παράλληλη πολύμορφη όσο και προκλητική καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων (και) του προσωπικού της αρχαιολογίας σε μια σειρά έργων.

Το κερασάκι στην τούρτα της εργοδοτικής πρόκλησης είναι οι εντεινόμενες πιέσεις προς τους συναδέλφους έκτακτους αρχαιολόγους και στο λοιπό προσωπικό, για να επιστρέψουν απλήρωτοι στις εργασίες τους και να συνεχίσουν για 3ο ή 4ο, αλλού 5ο συνεχόμενο μήνα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς αμοιβή, και χωρίς καν δέσμευση από την πλευρά της ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε. για τον χρονικό ορίζοντα εξόφλησής τους.

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, που αγωνίζονται για τα αυτονόητα δικαιώματά τους. Καταγγέλλουμε κάθε απόπειρα εκφοβισμού των συναδέλφων μας και απαιτούμε την άμεση εξόφληση τους από την εταιρεία, με την ακέραια καταβολή των οφειλόμενων μισθών, επιδομάτων, υπερωριών.

Να μπει ένα τέρμα στις αντεργατικές πρακτικές, στις εργοδοτικές προκλήσεις, στις καταπατήσεις των κεκτημένων μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας