Καταγγελία του Νεοπτ. Κρεμμύδα: Με οδήγησαν στην καταστροφή και στην απόγνωση

1828
ττε

Θα φιλοξενήσουμε καταγγελία κατά της εταιρείας Σχήμα Ασφαλιστικής  Πρακτόρευσης, από έναν άνθρωπο που ταλαιπωρείται αναίτια εξαιτίας της και έχει κυριολεκτικά καταστραφεί, τον Νεοπτόλεμο Κρεμμύδα.

Ο κύριος Κρεμμύδας για πρώτη φορά απέκτησε επιβοηθητική σχέση στην εταιρεία Σχήμα τρία χρόνια μετά το κλείσιμο του ομίλου Ασπίς χωρίς καμία οικονομική διαχείριση, όπως και όλοι οι ομόλογοί του που ανέλαβαν να βοηθήσουν την Σχήμα Πρακτορειακη κοντά στα τέλη του 2012 . Σήμερα, αν είναι δυνατόν, αυτοί οι άνθρωποι εμπλέκονται σαφώς λανθασμένα και άδικα στις υποθέσεις οφειλών της Σχήμα του 2009 όταν έκλεινε ο όμιλος Ασπίς. Πώς είναι δυνατόν την ώρα που όλες οι διαχειριστικές πράξεις ανήκουν στο 2009 και στην τότε διοίκηση της Σχήμα ,που δεν τακτοποίησε τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι στον όμιλο Ασπίς, να εμπλέκονται άνθρωποι που ανέλαβαν καθήκοντα 3 και χρόνια μετά.

Είναι δυνατόν καμία από τις αρχές να μην ψάχνει την ευθύνη στους ανθρώπους του 2009 που είχαν τη διαχείριση των χρημάτων τoυ ομίλου Ασπίς και να ψάχνει εξιλαστήρια θύματα χρόνια μετά. Ποιος φταίει;;;; οι εκκαθαρίσεις με τα λάθη τους, η εποπτεύουσα αρχή,οι μετοχοι της Σχήμα που παραπλανούν τους εκκαθαριστές του ομίλου Ασπίς και μπλέκουν ψευδώς ανθρώπους χωρίς καμία διαχείριση καλύπτοντας παράλληλα άλλους .Το 2009 είναι το αδίκημα , απλά μαθηματικά!!

Γιατί η Σχήμα ακόμα και σήμερα παρά τα όσα δηλώνει ο κύριος μέτοχος εταιρείας Νικόλαος Πλακίδης δεν προχωράει στο ξεκαθάρισμα της υπόθεσης, την ώρα που ο ίδιος ο κ Πλακίδης αναφέρει σαφώς ότι η ευθύνη είναι στο 2009 και δεσμεύεται σύμφωνα με στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας να τακτοποιήσει τους λογαριασμούς ;;;;

Έχουμε στα χέρια μας έγγραφα από τον κ. Κρεμμύδα, που αποδεικνύουν ότι κάποιοι,ελπίζουμε από λάθος για να μην πούμε κάτι πολύ χειρότερο, καταστρέφουν επιλεκτικά ανθρώπους που καμία σχέση δεν είχαν με τις οφειλές της κάθε Σχήμα, χρόνια πριν οι ίδιοι αποκτήσουν οποιαδήποτε σχέση με την Σχήμα .

Είναι σκανδαλώδες για όλους αυτούς του 2009 που πήγαν να πλουτίσουν από το κλείσιμο του ομίλου Ασπίς, καταστρέφοντας ασφαλισμένους αλλά και ανθρώπους που προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο, ανθρώπους αμέτοχους στη διαχείριση οποιουδήποτε χρήματος, να κρύβονται. Ποιος θα πληρώσει για την οικονομική και ηθική καταστροφή ενός ανθρώπου όπως ο κύριος Κρεμμύδας που μας καταγγέλλει αποδεδειγμένα και με έγγραφα αυτά τα αίσχη;

Υ.Γ: “Αν και τώρα μετά την δημοσίευση του παρόντος, δεν θα μπορέσω να βρω το δίκιο μου, δεν θα έχω άλλη επιλογή από το να καταφύγω σε απεργία πείνας στρεφόμενος κατά της Σχήμα αλλά και κατά των δικαστικών αρχών και της εποπτεύουσας του τομέα Τράπεζας της Ελλάδας“.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας