ΛΑ.Ε για διώξεις συνδικαλιστών ΠΟΕΔΗΝ: Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης συνεχίζεται

1275
διώξεις
Καλούν σε απολογία τώρα και συνδικαλιστές για την συνδικαλιστική τους δράση!

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την κλήση σε «απολογία» του Πρόεδρου της ΠΟΕΔΗΝ και της Προεδρεύουσας του Σωματείου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου «ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» από το τμήμα «Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» για να δώσουν εξηγήσεις για την συνδικαλιστική τους δράση!

Μετά την κλήση σε απολογία του Γραμματέα του Π.Σ. της ΛΑ.Ε Παναγιώτη Λαφαζάνη και άλλων αγωνιστών κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, η κυβέρνηση καλεί τώρα και συνδικαλιστές.

Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ διώκονται για τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην υποστελέχωση και την ουσιαστική διάλυση  των Νοσοκομείων,  στις μειώσεις των δαπανών για την Υγεία και συνολικά για τους αγώνες τους για την προστασία και την αναβάθμιση του Δημόσιου συστήματος Υγείας.

Είναι η πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση, που καλούνται συνδικαλιστές να απολογηθούν για την συνδικαλιστική τους δράση, από το γνωστό  πλέον σε όλους μας τμήμα «Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».

Αυτές είναι πρακτικές, που αποτελούν δημοκρατική εκτροπή και παραπέμπουν πολλές δεκαετίες πίσω.

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει τον αυταρχισμό της κυβέρνησης και την προσπάθεια περιορισμού των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση της στους συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ.

Απαιτεί :

Την παύση των διώξεων

Την αύξηση των δαπανών για την Υγεία και την αναβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας, που αποτελούν κοινωνικό αγαθό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας