Κατέστρεψαν-λήστεψαν-πρόδωσαν-ξεπούλησαν αλλά μόνο Λαφαζάνης στο εδώλιο για πλειστηριασμούς

    1908
    πλειστηριασμούς
    Το έγκλημα του και των συναγωνιστών του ήταν ότι δεν προσκύνησε και αγωνίζονταν στο δρόμο για να σώσει σπίτια από τις Τράπεζες

    Στο εδώλιο τον Οκτώβριο ο Λαφαζάνης με 12 άρθρα του Ποινικού Κώδικα και το αδίκημα της παρεμπόδισης πλειστηριασμού, που Τσίπρας και Κοντονής το μετέτρεψαν σε ιδιώνυμο αδίκημα για να θωρακίσουν ποινικά την επιδρομή στα ακίνητα του τραπεζικού κεφαλαίου.

    Είναι εξωφρενικό και κατάντημα για τον τόπο ότι κανένας από τα πολιτοοικονομικά κατεστημένα που οδήγησαν στην πτώχευση την χώρα, την ρήμαξαν, την κατάκλεψαν, και στη συνέχεια την ξεπούλησαν, την πρόδωσαν, πρόδωσαν και το Σύνταγμα και τη λαϊκή κυριαρχία και επέβαλαν μια χωρίς τέλους μνημονιακή αποικιοκρατία, δεν δικάστηκε και δεν καταδικάστηκε για τα απαράγραπτα εγκλήματα του.

    Αντίθετα, όλοι αυτοί από κοινού συνωστίζονται σε μια κατά 95% μνημονιακή μέχρι το κόκκαλο Βουλή και είτε κυβερνούν την χώρα είτε παριστάνουν δήθεν την αντιπολίτευση.

    Ο μόνος “κακός” στο χώρο της πολιτικής που πρέπει να δικαστεί και μάλιστα πολλές φορές και γιατί όχι, να καταδικαστεί, είναι ο Παν. Λαφαζάνης, γιατί είχε προειδοποιήσει για την επερχόμενη οικονομική κρίση, γιατί δεν ψήφισε και αντιτάχθηκε σε όλα τα μνημόνια, γιατί εγκατέλειψε, μαζί με αρκετούς συναδέλφους του, Υπερυπουργεία και βουλευτικές καρέκλες και κυρίως γιατί βρέθηκε στους δρόμους να υπερασπίζεται στο κίνημα πρώτες κατοικίες και λαϊκές περιουσίες από τους πλειστηριασμούς.

    Αυτός είναι ο δοσιλογισμός, η συνένοχη συναίνεση και η αλληλοσυγκάλυψη των ενόχων ανάμεσα στα κέντρα που εξουσιάζουν τον τόπο αλλά και ο “ραγιαδισμός” όσων τα επιβραβεύουν με την ψήφο τους, αποδοκιμάζοντας στην ουσία κάθε φωνή πραγματικής αντίστασης και εναλλακτικής πρότασης για μια πατρίδα λεύτερη και ανεξάρτητη που δεν θα στέλνει στα ξένα τα παιδιά της.

    Αυτήν την συναίνεση των συνενόχων στην φαυλότητα και στην συγκάλυψη δείχνουν συμβολικά και οι θερμοί εναγκαλισμοί μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη στην Βουλή αλλά και η θετική ψήφος του 95% της Βουλής (οι άλλοι “παρών”!) στον γνωστό … Κώστα Τασούλα.

    Η συναίνεση στα εγκλήματα, όπως όλα δείχνουν, καλά κρατεί στην Βουλή, όπως και οι ανούσιες κοκορομαχίες που θα ακολουθήσουν για τα μάτια του κόσμου. Χαιρετίσματα, λοιπόν, στις σφιχταγκαλιασμένες εξουσίες. Στην πυρά οι κάθε λογής “Λαφαζάνηδες” προς τέρψιν και απόλαυση των συναινούντων.

    Θαυμάστε τους. Στην πραγματικότητα, όμως, στη πυρά πηγαίνει για να ριφθεί ο τόπος και ο λαός μας…

    Υ.Γ. Καλά δεν περίμενε κανένας να επιδειχθεί αλληλεγγύη στον Λαφαζάνη και τους άλλους υπόδικους από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και το ΜεΡΑ, αν και όχι σπανίως οι διώκτες, επιδεικνύουν ταυτόχρονα υποκριτικές αντιδράσεις δήθεν ευαισθησίας για να θολώσουν τα νερά. Καλά, λοιπόν, οι προσκυνημένοι, ούτε, όμως, οι αριστερές δυνάμεις δεν μπορούν να επιδείξουν μια στοιχειώδη ευαισθησία απέναντι σε αυτούς που διώκονται; Γιατί αυτή η εκκωφαντική σιωπή και αδιαφορία; Κρίμα! Και ύστερα λέμε γιατί υποχωρεί και χάνει συνεχώς έδαφος η Αριστερά!

     

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας