Κατάληψη του ΕΦΚΑ στην Ακαδημίας, λόγω έλλειψης θέρμανσης

1416
εφκα

Σε κατάληψη του κτιρίου του ΕΦΚΑ, στην οδό Ακαδημίας 22, έχει προχωρήσει από νωρίς το πρωί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στον ΟΑΕΕ, διαμαρτυρόμενος για την έλλειψη θέρμανσης εν μέσω ψύχους.

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση του Οργανισμού για την πολύμηνη αδιαφορία, την εγκατάλειψη και την αναλγησία της απέναντι στους εργαζόμενους και στους ασφαλισμένους. Απαιτούμε να δοθεί άμεσα λύση”, ανφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Σύλλογος.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Αριστερή Κίνηση Εργαζομένων ΟΑΕΕ, στην οποία επισημαίνονται οι κυβερνητικές ευθύνες για το ότι “ένα κτήριο που ήταν κόσμημα για τον ΟΑΕΕ δεν έχει θέρμανση εδώ και εβδομάδες και οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει τα όρια τους. Για μήνες δεν λειτουργούσε το ένα από τα δύο ασανσέρ, ενώ ήταν πλημμυρισμένο και το υπόγειο. Και με το προσωπικό να μειώνεται διαρκώς”.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, “οι άθλιες συνθήκες εργασίας που βιώνουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΕ-ΕΦΚΑ είναι εγκληματική ενέργεια. Πρέπει άμεσα η πολιτική ηγεσία του Υπ. Εργασίας να επανακαθορίσει την στάση της απέναντι στην υλοποίηση του ΕΦΚΑ, γιατί τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

Οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να αντισταθούν, γιατί πλέον δεν έχουν να χάσουν τίποτα! Με απεργίες και καταλήψεις διαρκείας”.

.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας