Κανένα δίδαγμα: Το όργιο του πολιτικού χρήματος των εκλογών ξεκίνησε

3179
εκλογές

Το πάρτυ ξεκίνησε πρόωρα, λες και δεν συνέβη τίποτα σε αυτήν την χώρα και προϊδεάζει για το όργιο που θα ακολουθήσει ως τις εκλογές. Λες και όλο αυτό το βρώμικο παιχνίδι του πολιτικού χρήματος δεν ρήμαξε αυτό τον τόπο και αυτόν τον λαό.

Αυγουστιάτικα και χωρίς καν να έχουν προκηρυχθεί εκλογές, αναρτήθηκε στην Πλ. Ελευθερίας, κεντρική πλατεία του Κορυδαλλού στην πολύπαθη και εξαθλιωμένη Β’ Πειραιά, πελώρια διαφημιστική ταμπέλα φιλόδοξου πολιτευτή.

Η διαφημιστική ταμπέλα ανήκει στον κ. Σούτα Νικόλαο, πολιτευτή (!), όπως, γράφει, της Β’ Πειραιά, με το νεότευκτο κρυφο-ακροδεξιό κόμμα της «Ελληνικής Λύσης» του Κυρ. Βελόπουλου (και οι δύο στην ταμπέλα), ενός κόμματος που, όπως φαίνεται, διαθέτει δικές του τηλεοπτικές προσβάσεις(!) και όπως λένε οι κακές γλώσσες, ξοδεύει χρήματα με άνεση και ιδιαίτερη ευκολία.

Ο αρχηγός της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, υπενθυμίζουμε ότι υπήρξε, μαζί τότε με τους Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη, βουλευτής του ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και στυλοβάτης, επίσης, της μνημονιακής κυβέρνησης του σωτήρα ευρωπαϊστή και μέγα «εκσυγχρονιστή» Λουκά Παπαδήμου, την οποία στήριζαν από κοινού ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και οι καμπαλέρος του ΛΑΟΣ, που σχεδόν επέβαλλαν το κελεπούρι του τραπεζίτη Παπαδήμου στην πρωθυπουργία.

Επανερχόμαστε, όμως, στην περίοπτη ταμπέλα του κ. Νικόλαου Σούτα, γιατί μας προετοιμάζει για το τσουνάμι των διαφημίσεων που θα ακολουθήσει από κόμματα και πολιτευτές εν όψει εκλογών και τον πακτωλό χρημάτων που θα ξοδευτούν για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό με τους επίδοξους σωτήρες του.

Πολλοί, μάλιστα, λένε ότι τώρα, παρά την κρίση και τον ξεπεσμό των κατεστημένων πολιτικών δυνάμεων και των παραφυάδων τους, οι εκλογές αυτές, με το πολιτικό χρήμα που θα σκορπιστεί και τις διαπλοκές που θα ανθίσουν, θα ρημάξουν κυριολεκτικά έναν τόπο που αυτοί που θα πρωταγωνιστούν σε απλοχεριά, τον έχουν, ήδη, καταστρέψει.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται, μάλιστα, ότι οι εκλογές αυτές θα είναι όσο ποτέ εκλογές πελατειακής ψήφου, μίζας, διαπλοκής, αισθητικής κατάπτωσης και πολιτικού εκχυδαϊσμού.

Αλοίμονο στον τόπο, αν δεν εξεγερθούμε. Σε μια εξέγερση που θα πρέπει, πρώτα απ’ όλα, να είναι πολιτιστική και σε έναν ξεσηκωμό που οφείλει, κυρίως, να είναι αρχών, αξιών, αισθητικής και αξιοπρέπειας.

Υ.Γ.: Αν προσέξετε την ταμπέλα, μέσα σε ελάχιστες λέξεις, έχει τρεις φορές αναφορές στην Ελλάδα: «Ελληνική Λύση», «Πρώτα οι Έλληνες» και «Πρώτα η Ελλάδα». Φυλαχτείτε από αυτές τις επιδείξεις «ελληνικότητας», που μοιάζουν πολύ με πώληση «νεοεθνικοφροσύνης». Όσο περισσότερο κάποιοι μας πουλάνε Ελλάδα, τόσο πιο διατεθειμένοι είναι να την ξεπουλήσουνε!

Μ.Ι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας