Καλαμάτα: Τρεις γυναίκες νεκρές από έκρηξη υγραερίου σε ταβέρνα

1405
καλαμάτα

Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από ισχυρή έκρηξη που ακολούθησε ανάφλεξη φιάλης υγραερίου στην κουζίνα ταβέρνας στην παραλία της Καλαμάτας. Πρόκειται για δύο εργαζόμενες και τη σύζυγο του ιδιοκτήτη που βρισκόταν στο χώρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φιάλη ανεφλέγη με τα τραγικά αποτελέσματα, την ώρα που η σύζυγος του ιδιοκτήτη επιχειρούσε να την αλλάξει. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρές είναι δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 χρόνων, καθώς και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη.

Επίσης, από την έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία ακόμη εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων και άλλοι δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Η έκρηξη έγινε στην ταβέρνα Διόνυσος, στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σανταρόζα, στις 9.15 το βράδυ.

Στο σημείο μετέβη δύναμη της Πυροσβεστικής, με οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα. Την ώρα της έκρηξης μέσα στην ταβέρνα, που είναι από τις παλαιότερες της Καλαμάτας βρίσκονταν εργαζόμενοι και το ζευγάρι των ιδιοκτητών, καθώς και οι πέντε θαμώνες, οι οποίοι κατάφεραν να απομακρυνθούν εγκαίρως, χωρίς να τραυματισθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας