Καλή Ανάσταση εφ’ όλης της ύλης!

1343
ανάσταση

Μπορεί αυτή η χώρα να κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Ανάσταση και Πάσχα με καραντίνα.

Μπορεί η παρούσα βαθιά κρίση να είναι, ίσως, επαχθέστερη για την χώρα μας γιατί ήρθε καπάκι με την άλλη μνημονιακή κρίση, η οποία, παρά τα ψέμματα που μας έλεγαν, δεν είχε τελειώσει.

Μπορεί η μετά-κορονοϊακή εποχή να μοιάζει αβέβαιη και πολύ δύσκολη, αν όχι και σκοτεινή, σε μια Ευρώπη και σε έναν πλανήτη που θα βιώνουν σκληρούς ανταγωνισμούς, αγριότητες και συγκρούσεις.

Αυτό, όμως, που πάντα οδηγούσε και συντρόφευε αυτήν τη χώρα και αυτόν το λαό στις πιο σκληρές στιγμές της ιστορίας του, ήταν η ελπίδα!

Χάρη στην ελπίδα, το χαμόγελο, την αισιοδοξία, τη σκληρή δουλειά, την αποφασιστικότητα και τον αγώνα στις πολύ δύσκολες ώρες, επιβίωσε και αναγεννήθηκε αυτός ο τόπος.

Και επιβίωσε ο λαός μας, γιατί χάρη σε αυτές τις αρετές που επεδείκνυε, ενώνονταν εκεί που θεωρούνταν όλα σκοτεινά και χαμένα και προχωρούσε σε μεγάλες ανατροπές.

Αυτήν την αναστάσιμη ανατροπή χρειαζόμαστε ως χώρα και αυτήν την περίοδο. Iδιαίτερα αυτήν την περίοδο!

Ανάσταση λοιπόν για μια ανεξάρτητη Ελλάδα, μια Ελλάδα που θα αποκτήσει ξανά εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της.

Ανάσταση με ένα λαό αποφασισμένο να δουλέψει σκληρά και να αγωνιστεί για να πάρει τις τύχες του στα χέρια του και να αναδιοργανώσει και να ανασυγκροτήσει τον τόπο μας με ελευθερία, δημοκρατία και δικαιοσύνη.

Λαός ενωμένος και αποφασισμένος για εθνική ανεξαρτησία, ελευθερία, δημοκρατία, ανασυγκρότηση και δικαιοσύνη ποτέ δεν χάνεται. Ποτέ δεν νικιέται! Νικάει!

Από την διεύθυνση της Iskra

Παναγιώτης Λαφαζάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας