Καλά Χριστούγεννα κύριε Πρωθυπουργέ…

2321
μέρκελ

Την ερχόμενη Τρίτη, Χριστούγεννα. Τι να ευχηθείς; Τι να πεις στους άστεγους, στους άνεργους, στους παρίες της ζωής; Τι να πεις σ’ αυτούς που οι μνημονιακές κυβερνήσεις και οι κρατούντες… τους άφησαν χωρίς σπίτι, χωρίς ρεύμα, χωρίς τροφή;… Εγώ ντρέπομαι να πω Καλά Χριστούγεννα… Οι δωσίλογοι ταγοί μας δεν έχουν ούτε ντροπή, ούτε φιλότιμο… Δεν έχουν ούτε καν πόνο ψυχής… Γιατί ψυχή δεν έχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χριστούγεννα  2018.  Άγιες  Μέρες. Το “Πνεύμα” όμως των  Χριστουγέννων φέτος την έχει  κάνει… Βιώνουμε την απόλυτη χούντα! Την απόλυτη εξαθλίωση! Τον απόλυτο μηδενισμό της ύπαρξής μας!…

Η κυβέρνηση έβγαλε την εργασία στο πεζοδρόμιο να την πουλάει και ο κάθε εργοδότης, την αγοράζει σε τιμή ευκαιρίας…

Ασφαλιστικό… Δραστικές και δραματικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές του ασφαλιστικού καθώς, μέσα σε λιγότερο από 25 ημέρες αναμένεται να υλοποιηθούν 15 μέτρα τα οποία φέρνουν τα «πάνω κάτω» στις συντάξεις… Σε ότι έχει απομείνει απ’ αυτές…

Για να ξεπουλήσουν πάμφθηνα τη Δημόσια Περιουσία, έφτασαν να βγάλουν απόφαση που λέει ότι «…η συναλλακτική δράση του ΤΑΙΠΕΔ δεν υπόκειται στην αρχή της νομιμότητας»!
Η  καθημερινότητα του καθενός  είναι συνυφασμένη με τη συνεχή προσπάθεια και αγωνία για επιβίωση.

Η Ελλάδα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας… Προλάβετε!!!

Χριστούγεννα 2018. Η τηλεόραση – the master of the Christmas  Universe – μεταφέρει εικόνες  που μόνο στο “Πνεύμα των Χριστουγέννων”  και στον Κάρολο  Ντίκενς δεν παραπέμπουν. Εικόνες δίχως πνεύμα, δίχως θαύμα,  χωρίς αγάπη… Όσο για την ελπίδα… πεθαίνει  τελευταία.

Καλά Χριστούγεννα  σε όλους εσάς που καταφέρατε αυτό το επίτευγμα και παραμένετε ατσαλάκωτοι στα γραφεία σας,  στα υπουργεία σας και στους θώκους σας… και στα τηλεπαράθυρά σας!

Ιδιαίτερα σ’ εσάς κύριε Πρωθυπουργέ, που τίποτα δεν σας αγγίζει από την αθλιότητα των Ελλήνων, την κατακερματισμένη τους ζωή, την τραγική τους καθημερινότητα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας