Κακοκαιρία «Ελπίς»: Στα λευκά Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη-Πότε θα χιονίσει στην Αθήνα;

592

Με σφοδρότητα χτυπά μεγάλο κομμάτι της χώρας η κακοκαιρία Ελπίς η οποία έχει σκεπάσει με χιόνι μεταξύ άλλων Κυκλάδες, Εύβοια και Κρήτη.

Δορυφορικές εικόνες που έλαβε και επεξεργάστηκε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr δείχνουν τις νεφώσεις κατακόρυφης ανάπτυξης που έχουν αναπτυχθεί σε περιοχές του Αιγαίου σήμερα και οι οποίες, σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, έχουν ως αποτέλεσμα την εκδήλωση πυκνών χιονοπτώσεων ακόμα και σε παραθαλάσσια τμήματα του Αιγαίου.

Κατά διαστήματα παροδικές χιονοπτώσεις επηρεάζουν και πεδινά τμήματα της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας αλλά και περιοχές της Κρήτης με χαμηλό υψόμετρο. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην Εύβοια και σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου σημειώθηκαν χιονοκαταιγίδες.

Meteo για κακοκαιρία Ελπίς: Νέα επιδείνωση από τις βραδινές ώρες
Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές αναμένεται σταδιακά να εξασθενήσουν μετά τις μεσημβρινές ώρες και ο καιρός θα βελτιωθεί. Ωστόσο αυτή η βελτίωση θα είναι πρόσκαιρη, καθώς από τις βραδινές ώρες αναμένεται εκ νέου επιδείνωση από τα βόρεια, αρχικά με τοπικές χιονοπτώσεις στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, που γρήγορα θα σταματήσουν. Στη συνέχεια, χιονοπτώσεις αναμένονται στα νότια τμήματα της Χαλκιδικής και τα νησιά του Βορείου και Κεντρικού Αιγαίου. Οι χιονοπτώσεις στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα είναι τοπικά ισχυρές.

Μαρουσάκης: Από αύριο το βαρύ κύμα της κακοκαιρίας «Ελπίς»

Σε νέα πρόβλεψη για την πορεία της κακοκαιρίας Ελπίς προχώρησε και ο μετεωρολόγος του Open Κλέαρχος Μαρουσάκης, σύμφωνα με την οποία από αύριο αναμένεται το βαρύ κομμάτι της κακοκαιρίας με τη χιονόπτωση να επεκτείνεται σε περισσότερες περιοχές.

«Με την κακοκαιρία σε εξέλιξη κυλάει και η σημερινή ημέρα με τις πιο πολλές – πυκνές χιονοπτώσεις να εστιάζονται προς τη νότια Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Πρόσκαιρα, κύματα χιονοπτώσεων θα απασχολούν και τα ανατολικά και βόρεια τμήματα του νομού Αττικής.

Μέσα στη νύχτα αλλά κυρίως αύριο περνάμε στο πιο “βαρύ” κύμα αυτής της χιονο-κακοκαιρίας με πολλές περιοχές στο Αιγαίο ή και που βλέπουν προς αυτό να βάζουν πολλά εκατοστά χιονιού.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται και η Αττική όπου πολύ πιθανό να χρειαστούν αλυσίδες για την κίνηση των οχημάτων σε αρκετές περιοχές του νομού, πιθανόν και στο κέντρο της πόλης.

Από εκεί και μετά μεγάλη προσοχή πρέπει να δοθεί στα ανατολικά ηπειρωτικά από το ύψος της Θεσσαλίας και πιο κάτω, στις Σποράδες, την Εύβοια, τα κεντρικά, ανατολικά, βόρεια τμήματα της Πελοποννήσου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το ανατολικό Αιγαίο ακόμη και τα Δωδεκάνησα όπου τα χιόνια θα κατέβουν κοντά στο κύμα.

Τεράστια προσοχή στο εθνικό οδικό δίκτυο που ενώνει Αττική με Λαμία όπου πολύ πιθανόν τμήματά του να κλείσουν εξαιτίας του μεγάλου όγκου χιονιού.

Στους παρακάτω χάρτες μπορείτε να δείτε μέρα με τη μέρα την εξέλιξη και πορεία των χιονοπτώσεων. Υποχώρηση αυτού του σφοδρού χιονιά αναμένουμε από Τρίτη απόγευμα αλλά κυρίως Τετάρτη με το τσουχτερό κρύο όμως να επιμένει μαζί του και ο ισχυρός παγετός. Μην εκπλαγούμε αν τις επόμενες ημέρες δούμε τον υδράργυρο ακόμη και κάτω από τους -20° στα βόρεια τμήματα.

Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα!

Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλες και σε όλους!», γράφει ο μετεωρολόγος του Open.

Καντερές στο iefimerida.gr: Ο χιονιάς στην Αττική ήρθε νωρίτερα και για να μείνει
Για την ψυχρή εισβολή της κακοκαιρίας Ελπίς μίλησε στο iefimerida.gr ο μετεωρολόγος, Νίκος Καντερές.

Τόνισε ότι τα προσεχή 24ωρα θα είναι κρίσιμα για την Αττική. «Ο χιονιάς στην Αττική ήρθε νωρίτερα και ήρθε για να μείνει. Έντονα φαινόμενα θα υπάρχουν και μέσα στο υπόλοιπο της ημέρας και αύριο και την Τρίτη», σημείωσε ο κ. Καντερές.

Σύμφωνα με τον ίδιο «για να αναλυθεί η πορεία της κακοκαιρίας πάνω από τον ελλαδικό χώρο πρέπει να αναλυθούν χάρτες στα χαμηλά και στα μεσαία στρώματα. Θα έχουμε κι άλλη χιονόπτωση. Απόψε και αύριο είναι ένα κρίσιμο διάστημα όπου θα δούμε τη δυνατότητα αυτού του κύματος. Μια ανάλογη περίπτωση είχαμε πριν 60 χρόνια, στις 25 Ιανουαρίου του 1963».

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας:

Χιονοπτώσεις σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων έφερε η κακοκαιρία
Υπενθυμίζεται ότι πυκνές χιονοπτώσεις έχουν σημειωθεί από τα ξημερώματα της Κυριακής στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων και ήδη έχουν παρουσιαστεί τα πρώτα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Φωτογραφία: cyclades24
Για την αντιμετώπιση της κατάστασης βρίσκονται σε επιφυλακή και έχουν ήδη δραστηριοποιηθεί οι υπηρεσίες της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και οι δήμοι. Χιονοπτώσεις έχουν σημειωθεί στη Σύρο, στη Νάξο, την Τήνο, την Άνδρο και στα άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Φωτογραφία: cyclades24
Αισθητή έως και έντονη είναι η χιονόπτωση στην Σύρο από το βράδυ του Σαββάτου, με το φαινόμενο να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σε περιοχές όπως η Απάνω Μεριά, η ‘Ανω Σύρος, το Πισκοπειό, η Αληθινή, τα Χρούσσα, η Ανάσταση, όπως και άλλα σημεία του νησιού η χιονόπτωση είναι πιο έντονη.

Φωτογραφία: cyclades24
Το πρωί της Κυριακής η χιονόπτωση εμφανίζεται σχεδόν σε όλες τις περιοχές του νησιού και αναμένεται να το στρώσει για τα καλά. Χιόνι έχει πέσει και σε πιο πεδινά σημεία, ακόμη και στην Ερμούπολη, ενώ το φαινόμενο θα γίνει πιο έντονο κατά τη διάρκεια της Κυριακής.

Φωτογραφία: cyclades24
Μέχρι στιγμής, προβλήματα παρουσιάζονται μόνο στην περιοχή της Απάνω Μεριάς με κάποιους δρόμους να έχουν κλείσει λόγω έντονης χιονόπτωσης. Συνίσταται, οι μετακινήσεις στο νησί να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο δρόμος για την Απάνω Μεριά, είναι αποκλεισμένος και θα χρειαστούν ειδικά μηχανήματα προκειμένου να τον καθαρίσουν.

H κακοκαιρία πλήττει την Κρήτη

Σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση βρίσκεται ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης για το κύμα κακοκαιρίας «Ελπίς» που έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στο νησί. Η χιονόπτωση έχει κατέβει σε επίπεδα κάτω των 1000 μέτρων υψόμετρο, ενώ δυσκολίες στις μετακινήσεις εντοπίζονται σε περιοχές όπως οι Γωνιές, ο Κρουσώνας, η Βιάνος και το Οροπέδιο Λασιθίου όπου απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Νίκο Συριγωνάκη εκχιονιστικά μηχανηματα βρίσκονται από τα ξημερώματα στις συγκεκριμένες περιοχές, για να κρατούν ανοιχτούς τους δρόμους «ωστόσο καλό είναι οι πολίτες εκτός από τις αλυσίδες, να περιορίσουν στο απαραίτητο τις μετακινήσεις τους». Ο κ. Συριγωνάκης ανέφερε ότι η κακοκαιρία που θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, κρατάει σε πλήρη εγρήγορση το μηχανισμό της πολιτικής προστασίας, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με υπευθυνότητα και από τους πολίτες που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί τις νυχτερινές και τις πολύ πρωινές ώρες, λόγω παγετού.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και τα χιόνια στα ορεινά είναι το κύριο χαρακτηριστικό του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει και την δυτική Κρήτη. Το πρωί έπεσε χιονόνερο ακόμα και σε πεδινές περιοχές ενώ στα ορεινά χιόνισε, χωρίς μέχρι και το μεσημέρι να έχουν αναφερθεί σημαντικά προβλήματα στις οδικές συγκοινωνίες.

Δυσκολία μετακινήσεων στα Χανιά της Κρήτης

Στα Χανιά και στην περιοχή του Ομαλού η συγκοινωνία διεξάγεται μόνο με οχήματα 4Χ4, ενώ εκχιονισμοί γίνονται από το πρωί από εργολαβικά συνεργεία της Περιφέρειας από τους Λάκκους με κατεύθυνση τον Ομαλό. Στα Σφακιά έχει χιονίσει στην περιοχή του Ασκύφου ωστόσο ο δρόμος παραμένει ανοικτός καθώς πραγματοποιούνται εκχιονισμοί με μηχάνημα του δήμου.

Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή καλώντας τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Στα λευκά έχει ντυθεί και η περιοχή των Ανωγείων στο Ρέθυμνο, ενώ χιονίζει σε χωριά του Αμαρίου, στο Αρκάδι καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού. Ο δρόμος Σπήλι – Γερακάρι έχει κλείσει από το πρωί για προληπτικούς λόγους.

Λόγω των καιρικών συνθηκών και με την πρόβλεψη για ένταση των καιρικών φαινομένων κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα και την Τρίτη, τα σχολεία και των δύο βαθμίδων της εκπαίδευσης στο δήμο Ρεθύμνου, και στα Ανώγεια καθώς και το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στο Έλος Κισσάμου.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν έως και την Τετάρτη, 26/01/2022, ο δήμος Χανίων προχώρησε στο έκτακτο άνοιγμα δημοτικών δομών, ώστε να καταφύγουν οι άστεγοι της πόλης. Συγκεκριμένα, εκτάκτως από χθες Σάββατο, έως και την Τετάρτη 26/01/2022, θα παραμείνει ανοικτό το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του Δήμου Χανίων.

Επίσης, το Κέντρο Απασχόλησης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στην περιοχή Σπλάντζια, θα παραμείνει ανοιχτό από την Δευτέρα έως και Τετάρτη από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα. Λόγω της κακοκαιρίας αναβλήθηκαν δύο αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στα Χανιά, ενώ κλειστές μέχρι την Τετάρτη θα παραμείνουν οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου της πόλης.

Στερεά Ελλάδα: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω της κακοκαιρίας

Οι προετοιμασίες για το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας είναι σε εξέλιξη. Μέχρι τώρα τα προβλήματα που δημιούργησε η Ελπίδα σε όλη τη Στερεά Ελλάδα είναι περιορισμένα και αντιμετωπίζονται.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην Εύβοια και στον ορεινό όγκο της Ευρυτανίας.

Στην Εύβοια χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω της χιονόπτωσης αλλά κυρίως λόγω του παγετού που επικρατεί στους δρόμους

Στην Επαρχιακή Οδό Αγίου Αθανασίου – Γλυφάδας.
Στην Επαρχιακή Οδό Κοντοδεσποτίου – Αγίας Σοφίας.
Στην Επαρχιακή Οδό Στενής – Στροπώνων.
Στην Επαρχιακή Οδό Λεπούρων – Καρύστου, από την 44,5η χ/θ (Πόρτο Λάφια) έως την 57η χ/θ (Διασταύρωση Μαρμαρίου).
Στην Επαρχιακή Οδό Λεπούρων – Στύρων, από Μεσοχώρια έως Στύρα (Παλαιό οδικό δίκτυο).
Στην Επαρχιακή Οδό Βουτά – Παπάδων (μέσω Κοκκινομηλίας).
Στην Επαρχιακή Οδό Βουτά – Ροβιές.
Στην Επαρχιακή Οδό Κύμης – Ν. Αρτάκης, από την 6η χ/θ έως την 17η χ/θ.
Στην Επαρχιακή Οδό Μονοδρίου – Αμαρύνθου, από την 3η χ/θ έως την 15η χ/θ.
Στην Επαρχιακή Οδό Κύμης – Ανδρονιάνων, από την 5η χ/θ έως την 10η χ/θ.
Στην Ευρυτανία η δυσκολία της κίνησης των οχημάτων που χρειάζονται επίσης αλυσίδες είναι στους δρόμους

Στην Παλαιά Εθνική Οδό Καρπενησίου – Λαμίας (Ράχες Τυμφρηστού).
Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου, από την 1η χ/θ έως την 15η χ/θ.
Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Φουρνά – Καρδίτσας, από την 12η χ/θ θέση «Βράχος», μέχρι τα όρια με το Νομό Καρδίτσας, θέση «Ζαχαράκι».
Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου- Κρικέλλου – Δομνίστας, από την 12η χ/θ έως την 25η χ/θ.
Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου, από την 35η χ/θ θέση «Αραποκέφαλα» έως την 45η χ/θ.
Σε ό,τι αφορά την Φωκίδα και τη Βοιωτία το πρόβλημα εντοπίζεται στο δρόμο από την Αράχωβα μέχρι τον Επτάλοφο ο δρόμος δηλαδή που οδηγεί και στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού.

Τέλος μεγάλος όγκος χιονιού έχει πέσει και στο νησί της Σκύρου όπου με εκχιονιστικά μηχανήματα γίνονται προσπάθειες να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο του νησιού. Στη Βοιωτία και στη Φθιώτιδα το μεγάλο βάρος των προσπαθειών θα δοθεί στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας ιδιαίτερα από την περιοχή του Κάστρου της Βοιωτίας μέχρι και τα Καμένα Βούρλα της Φθιώτιδας, για να παραμείνει ανοιχτή.

Θεσσαλονίκη: Κρύο χωρίς προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας

Κρύο, χωρίς άλλα προβλήματα, επικρατεί στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με τον επικεφαλής του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, Μπάμπη Στεργιάδη. Ο ίδιος επισήμανε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι ως τώρα η κατάσταση σε ό,τι αφορά τα καιρικά φαινόμενα εξελίχθηκε ομαλά ενώ δεν υπήρξαν προβλήματα σε μεγάλες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας.

«Νωρίς το πρωί στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, στη στροφή για Ρετζίκι, ρίξαμε λίγο αλάτι γιατί υπήρχε νερό που θα μπορούσε να παγώσει ενώ μας ειδοποίησαν από τον αντίστοιχο δήμο στο Πανόραμα ότι είχαν σπάσει οι σωλήνες στο συντριβάνι που βρίσκεται στην πλατεία Γενοκτονίας. Στην Πέλλα επικράτησαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή της ‘Αρνισσας προς την Έδεσσα όπου γίνεται αποχιονισμός ενώ κανονικά γίνονται και οι εργασίες αποχιονισμού στα ορεινά της Χαλκιδικής (από τον Πολύγυρο προς την Αρναία, τη Βαρβάρα και το Νεοχώρι), της Πιερίας, της Ημαθίας και ειδικά στα χιονοδρομικά κέντρα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις επόμενες ώρες, διευκρίνισε ότι αναμένεται από σήμερα νέα πτώση της θερμοκρασίας και από αύριο δεν αποκλείεται να σημειωθούν χιονοπτώσεις σε κάποιες περιοχές ενώ οι άνεμοι θα είναι ισχυροί.

Κλειστά σχολεία σε Κρήτη, Νάξο, Εύβοια, Στερεά Ελλάδα και Αττική

Παράλληλα, αρκετές είναι περιοχές που έχουν ανακοινώσει ήδη ότι δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία τις επόμενες ημέρες ως αποτέλεσμα της κακοκαιρίας.

Με απόφαση του δήμου Ηρακλείου Κρήτης, τα σχολεία αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ με δεδομένη την πρόβλεψη της ΕΜΥ για συνέχεια των καιρικών φαινομένων, η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί αύριο, οπότε και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων τις επόμενες ημέρες. Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης επανέλαβε την έκκληση για αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων, που λόγω της χιονόπτωσης και της ολισθηρότητας των δρόμων δημιουργούν κίνδυνο για τους οδηγούς και τους επιβάτες ΙΧ.

Λόγω των καιρικών συνθηκών και με την πρόβλεψη για ένταση των καιρικών φαινομένων κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα και την Τρίτη τα σχολεία και των δύο βαθμίδων της εκπαίδευσης στον δήμο Ρεθύμνου, και στα Ανώγεια καθώς και το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στο Έλος Κισσάμου.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν έως και την Τετάρτη, 26/01/2022, ο δήμος Χανίων προχώρησε στο έκτακτο άνοιγμα δημοτικών δομών, ώστε να καταφύγουν οι άστεγοι της πόλης. Συγκεκριμένα, εκτάκτως από χθες Σάββατο, έως και την Τετάρτη 26/01/2022, θα παραμείνει ανοικτό το Νυχτερινό Καταφύγιο Αστέγων του Δήμου Χανίων. Επίσης, το Κέντρο Απασχόλησης Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στην περιοχή Σπλάντζια, θα παραμείνει ανοιχτό από την Δευτέρα έως και Τετάρτη από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα.

Επίσης, ένας μετά τον άλλον οι δήμοι στην Εύβοια αποφασίζουν το κλείσιμο των σχολείων, προληπτικά, μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη έτσι ώστε να περάσει το κύμα κακοκαιρίας το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς θα πλήξει την περιοχή. Ήδη, ο δήμος Ερέτριας αποφάσισε το κλείσιμο των σχολείων μέχρι την Τετάρτη όπως επίσης και ο δήμος Καρύστου και αναμένεται η απόφαση για τον δήμο Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας ‘Αννας ενώ δεν αποκλείεται παρόμοιες αποφάσεις να έχουμε και σε άλλες περιοχές στους υπόλοιπους δήμους της Στερεάς Ελλάδας κυρίως λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Στη Νάξο κλειστά θα είναι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, όπως αποφάσισε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός.

Η σχετική ανακοίνωση: «Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών, αναστέλλεται η με φυσική παρουσία των μαθητών, λειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022».

Υπενθυμίζεται πως ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μίλησε νωρίτερα στο iefimerida.gr για το πως αναμένεται να κινηθεί η περιφέρεια βλέποντας την έντονη κακοκαιρία να πλησιάζει. Όπως είπε ο ίδιος, είναι σχεδόν βέβαιο πως τα σχολεία την Τρίτη θα παραμείνουν κλειστά στην Αττική καθώς αναμένεται αρκετό χιόνι στο λεκανοπέδιο. Ωστόσο, η ίδια βεβαιότητα δεν υπάρχει για αύριο, με την απόφαση για τη Δευτέρα να αναμένεται να παρθεί νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Παράλληλα, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι εάν κάπου χρειάζεται να ανασταλεί η λειτουργία ενός σχολείου, προβλέπεται τηλεκπαίδευση.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας