Και ο Λεων. Παπαδόπουλος του «Δεν Πληρώνω» για απολογία στην Ασφάλεια

1507
ασφάλεια
Ατελεύτητες οι διώξεις εναντίον των αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Κλήση για απολογία στην Ασφάλεια από το αμαρτωλό «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος» έλαβε για μία ακόμα φορά ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, ηγετικό στέλεχος του «Δεν Πληρώνω».

Με την κλήση φορτώνονται στον Λεων. Παπαδόπουλο κατηγορίες του μισού Ποινικού Κώδικα και καλείται παρουσιαστεί στην Ασφάλεια τη Δευτέρα 25/2 το πρωί μαζί με πολλούς άλλους αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Έχουμε να κάνουμε με ένα πογκρόμ τρομοκρατικών διώξεων που στόχο έχουν να καταπνίξουν το κίνημα, μπροστά στην συμφωνία κυβέρνησης και τραπεζών που καταργεί κάθε ίχνος προστασίας της πρώτης κατοικίας και ανοίγει τον δρόμο σε ένα απίστευτο «τσουνάμι» πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας.

Η αυριανή συγκέντρωση μπροστά στην Ασφάλεια στις 12 η ώρα (Λεωφ. Αλεξάνδρας 173, τέρμα Αμπελοκήπων) είναι μια συγκέντρωση αλληλεγγύης σε όλους τους διωκόμενους αγωνιστές, μια συγκέντρωση ενότητας του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, η οποία θα στείλει ένα μήνυμα ότι κανένας δεν τρομοκρατείται και όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για να δώσουμε ώθηση στο κίνημα και να αποκτήσει λαϊκές διαστάσεις, ανάλογες των αναγκών και των περιστάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας