Και οι δικηγόροι Καβάλας στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας

2126
καβάλας

Χθες, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας Καβάλας συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας στα γραφεία του Δ.Σ.Κ. Θέμα της συνάντησης ήταν η ενημέρωση μας αλλά και ο συντονισμός δράσεων με το Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας σχετικά με τους επικείμενους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και γενικότερα λαϊκής περιουσίας, που πρόκειται σύντομα να ξεκινήσουν και στην περιοχή μας. Επίσης, ενημερωθήκαμε και συζητήσαμε κοινούς τρόπους αντίδρασης στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας που πρόκειται να επιβληθούν σύντομα, στα πλαίσια όσων έχει ψηφίσει και υπογράψει η μνημονιακή, υποταγμένη και ξενόδουλη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Μετά από μια μακρά, ενδιαφέρουσα και γόνιμη συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών, διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων σε πολλά βασικά ζητήματα και η κοινή μας στόχευση για αντίδραση και σταμάτημα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκής περιουσίας, χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο έννομο μέσο. Τόσο τα μέλη του Δ.Σ.Κ., όσο και η αντιπροσωπεία της ΛΑΕ Καβάλας συμφώνησαν ότι η κυβέρνηση ψεύδεται όταν ισχυρίζεται ότι υπάρχει αποτελεσματική προστασία της πρώτης κατοικίας κι ότι η εισαγωγή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα έχει ως αποτέλεσμα την παραπέρα εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων και το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, δημόσιου και ιδιωτικού, σε διεθνείς τοκογλύφους – κοράκια.

Η ΛΑΕ Καβάλας στοχεύει στη συγκρότηση ενός ευρύτατου κοινωνικού μετώπου αντίστασης στα προωθούμενα δυστοπικά σχέδια της “κυβέρνησης” – μαριονέτας και των ξένων προστατών της. Η συνάντηση και η συνεργασία με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας αποτελεί μόνο το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νομικό και κινηματικό τρόπο κρίνουμε πρόσφορο και απαραίτητο για το σταμάτημα τόσο των φυσικών, όσο και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Καλούμε τους συμπολίτες μας, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτόν τον αγώνα που μας αφορά όλους μας προσωπικά αλλά και τη χώρα μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Π.Ε. ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας