Και Ισραήλ μετά από Ισπανία, Ιταλία, Εμιράτα στηρίζει Τουρκία-Φτιάχνεται μεγάλο εργοστάσιο 

976
Και Ισραήλ μετά από Ισπανία

Η Nanosono ανακοίνωσε τη σχετική εξέλιξη, την οποία θεώρησε ως «σημαντική συνεργασία» την Παρασκευή.

Μετά από Ιταλία, Ισπανία και Εμιράτα τον Ερντογάν και την άκρως προβληματική τουρκική οικονομία στηρίζει και το Ισραήλ!

Η Nanosono του Ισραήλ προσελκύει επενδύσεις από τουρκική εταιρεία για νέο εργοστάσιο.

Συγκεκριμένα, η ισραηλινή εταιρεία Nanosono θα κατασκευάσει ένα εργοστάσιο στην Τουρκία μαζί με μια τοπική εταιρεία, την ODAŞ, η οποία πρόκειται να πραγματοποιήσει σημαντική επένδυση στην εκκίνηση της νανοτεχνολογίας.

Η Nanosono ανακοίνωσε τη σχετική εξέλιξη, την οποία θεώρησε ως «σημαντική συνεργασία» την Παρασκευή.

Το μέγεθος της επένδυσης της ODAŞ δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Ενώ το εργοστάσιο θα είναι για αποτελεσματικά αντιβακτηριακά υφάσματα, τα προϊόντα που κατασκευάζονται στο νέο τουρκικό εργοστάσιο θα διατίθενται στην αγορά από τις δύο εταιρείες στο Ισραήλ, στην Ασία-Ειρηνικό και στην Ευρώπη.

“Αυτό είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην επιχειρηματική ανάπτυξη της Nanosono στο δρόμο για να γίνει κορυφαίος παγκόσμιος παίκτης στην αγορά αντιβακτηριακών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων”, δήλωσε ο Ori Bar Chaim, Διευθύνων Σύμβουλος της Nanosono, σύμφωνα με ισραηλινά δελτία ειδήσεων.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η κοινή ανάπτυξη θα προσφέρει μεγάλη αξία σε προηγμένες αντιβακτηριακές μάρκες στην αγορά κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ιδιαίτερα στην τρέχουσα εποχή που η ζήτηση για αντιβακτηριακά διαλύματα βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εταίρο μας την ODAŞ από την Τουρκία για την επένδυση και την εμπιστοσύνη του και να ευχαριστήσω τον Nimrod Arad, μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ισραήλ-Τουρκίας, για την εισαγωγή και την προώθηση αυτής της σημαντικής συμφωνίας», είπε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ODAŞ, Burak Altay, από την πλευρά του, δήλωσε ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσει ένα νέο επιχειρηματικό σκέλος στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας μαζί με τη Nanosono.

«Η συνεργασία θα συμβάλει στην υλοποίηση του οράματος της ODAŞ να παρέχει πρωτοποριακές λύσεις σε διάφορους κλάδους. Η μοναδική πλατφόρμα της Nanosono που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας μαζί με τις προηγμένες βιομηχανικές μας ικανότητες και τους ταλαντούχους μηχανικούς μας θα ανεβάσουν την αγορά κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο Altay.

Η ODAŞ δραστηριοποιείται σε διάφορους κλάδους, κυρίως στην ενέργεια και την εξόρυξη, και κατατάσσεται στις 100 μεγαλύτερες εταιρείες στο τουρκικό χρηματιστήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας