Κέρκυρα: Πολιτική εκδήλωση για τις ευρωεκλογές με ευρωβουλευτή ΛΑ.Ε Ν.Χουντή

1253
κέρκυρα

Το Σάββατο 18-05-19 θα περιοδεύσει στην Κέρκυρα ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής. Θα συναντηθεί με πολίτες, εργαζόμενους και εκπροσώπους συλλογικοτήτων, ενώ το μεσημέρι θα συζητήσει με εκπροσώπους του σωματείου του Κρατικού Αερολιμένα Κέρκυρας και του “Ερημίτης Πλους” για την εξέλιξη του αγώνα στις δυο σημαντικότερες παράνομες αποκρατικοποιήσεις στο νησί.

Το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου ανοιχτή κεντρική εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας με τον Νίκο Χουντή και τους συνυποψήφιους ευρωβουλευτές της ΛΑ.Ε. Σπύρο Δρίτσα και Άλκη Αντωνιάδη.

Καλούμε τους πολίτες της Κέρκυρας να παρευρεθούν στην πολιτική εκδήλωση και να στείλουν ηχηρό μήνυμα τόσο στην κυβέρνηση όσο και τους μηχανισμούς της Ε.Ε., ότι το μέλλον μας δεν βρίσκεται στις υποταγμένες νεοφιλελεύθερες πολιτικές των Μνημονίων που τόσο πιστά υπηρετούν οι τελευταίες κυβερνήσεις και η σημερινή.

Καλούμε τους πολίτες της Κέρκυρας να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι σε ό,τι υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών τους και να στηρίξουν την προσπάθεια των αντιμνημονιακών και αντικαπιταλιστικών δυνάμεων της χώρας, κάνοντας ακόμα πιο δυνατή τη φωνή της Λαϊκής Ενότητας στην Ευρώπη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας