Ισραηλινοί έπληξαν καταυλισμό προσφύγων αλ Σάτι–Νεκρά δέκα μέλη οικογένειας Παλαιστινίων

448
Ισραηλινοί έπληξαν καταυλισμό προσφύγων

Oκτώ παιδιά και δύο γυναίκες σκοτώθηκαν ενώ βρίσκονταν σε τριώροφη κατοικία στον καταυλισμό προσφύγων

Σκοτώθηκαν δέκα μέλη μιας οικογένειας Παλαιστινίων το πρωί του Σαββάτου 15/5 σε αεροπορικό πλήγμα του ισραηλινού στρατού στο δυτικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπως ανακοίνωσε η παλαιστινιακή υπηρεσία διάσωσης.
Τα θύματα, μεταξύ των οποίων οκτώ παιδιά και δύο γυναίκες, έχασαν τη ζωή τους την ώρα που βρίσκονταν σε τριώροφη κατοικία στον καταυλισμό προσφύγων αλ Σάτι.

Πέντε ισραηλινά πλήγματα

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε στη διάρκεια της νύκτας ότι εξαπέλυσε τουλάχιστον πέντε πλήγματα εναντίον της Γάζας, ανάμεσα στα οποία και ένα από τα στρατηγεία του Ταουφίκ Αμπού Νάιμ, διοικητή των δυνάμεων ασφαλείας της Χαμάς, αλλά και “πολλά σημεία εκτόξευσης ρουκετών” στο βόρειο και νότιο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα και και κτίρια “της υπηρεσίας Πληροφοριών του στρατού” της Χαμάς.

Ο απολογισμός – Τα θύματα και οι τραυματίες

Ήδη, σύμφωνα με τον απολογισμό των παλαιστινιακών αρχών την Παρασκευή 14/5, έχουν σκοτωθεί 126 άνθρωποι, εκ των οποίων 31 παιδιά, ενώ 950 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τη Δευτέρα από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.
Πάνω από 2.000 ρουκέτες έχουν εκτοξευθεί εναντίον του Ισραήλ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 9 άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 560.

Πηγή: www.bankingnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας