Θετικό μήνυμα από Θεσσαλονίκη: Συνεχίζουν την αποχή από πλειστηριασμούς έως 4 Μαρτίου οι συμβολαιογράφοι

1655
θεσσαλονίκη

Να συνεχίσουν την αποχή τους από τους πλειστηριασμούς έως τις 4 Μαρτίου, αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι της εφετειακής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, ενώ έξω από το κτίριο που συνεδρίαζαν πραγματοποιείτο ειρηνική διαμαρτυρία του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.
Η απόφαση των συμβολαιογράφων της Θεσσαλονίκης αποτελεί νίκη του δημοκρατικού συμβολαιογραφικού κόσμου και του κινήματος και συνιστά κόλαφο και σφοδρή αποδοκιμασία τόσο για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον Κοντονή αλλά και για την εξωνημένη ομάδα συμβολαιογράφων των Αθηνών υπό τον Γ. Ρούσκα, η οποία παίζει το ρόλο των υπαλλήλων των τραπεζών.
Να σημειώσουμε ότι ο Γ. Ρούσκας και η παραδομένη συμβολαιογραφική ομάδα του είναι πλήρως απομονωμένη από όλο τον συμβολαιογραφικό κόσμο της χώρας, ο οποίος έχει αντιληφθεί τα βρώμικα παιχνίδια πίσω από την πλάτης τους που παίζουν κυβέρνηση, τραπεζίτες, τρόικα και Ρούσκας.
Η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, μία εβδομάδα μετά τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου και την εκλογή της Αικατερίνης Καρακάση-Μπάτζιου, η οποία διαδέχεται την παραιτηθείσα Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά.
Η απόφαση για τη συνέχιση της αποχής ελήφθη με οριακή πλειοψηφία (65-62), ενώ η περαιτέρω στάση του Συλλόγου θα αποφασιστεί στις 4 Μαρτίου, οπότε θα συνέλθει εκ νέου η Γενική Συνέλευση.
Το πρωί, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης που εναντιώνονται στους πλειστηριασμούς, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία, έξω από το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης (επί της οδού Καλαποθάκη).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας