Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας

1319
συνταξιούχοι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας έξω από το κατάστημα στην Ερμού.

Οι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται για τη διεκδίκηση της επικούρησης και τη διάσωση του ασφαλιστικού φορέα ΤΥΠΕΤ που κινδυνεύει να χρεοκοπήσει.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας, και στην Αθήνα, στο υπουργείο Οικονομικών επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας.

«ΚΑΛΟΥΜΕ την Διοίκηση της ΕΤΕ να αποσύρει την άστοχη, άδικη και ποινικά κολάσιμη απόφασή της για την στέρηση της επικούρησής μας. Να αξιολογήσει τις απανωτές θετικές για εμάς δικαστικές αποφάσεις που εκδίδονται για τη δικαίωσή μας από τα δικαστήρια , στις αγωγές που έχουμε καταθέσει, με καταδίκη της ΕΤΕ και καταβολή άμεσα των ποσών, που έχει παύσει να μας δίνει από το περυσινό Νοέμβριο, ενώ παράλληλα επιβάλλεται να συνεχίσει την καταβολή της εν λόγω παροχής στους δικαιούχους πρώην εργαζόμενούς της από τούδε και εφ’ εξής και ισοβίως για ένα έκαστο’’(απόφαση 2221/2018 ΜΠΑ)», τονίζει σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης και καλεί σε συμπαράσταση.

Ανδρέας Βερύκιος, συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας, σε ρεπορτάζ από τον δρόμο (video):

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας