Θεσμοί – Τράπεζες επιβάλλουν το νόμο τους : Ξεσπιτώνουν μαζικά δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες

2225
δάνεια

Όσοι έχουν την αυταπάτη ότι η Ελλάδα έχει βγει τάχα από τα μνημόνια, βλέπουν ότι είχαν εξαπατηθεί οικτρά.

Οι “θεσμοί” με τις ωμές παρεμβάσεις τους και τον άθλιο εκβιασμό της μη εκταμίευσης της δόσης των κερδών των Κεντρικών Τραπεζών από τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων, οδήγησαν την κυβέρνηση των υπαλλήλων τους στην Αθήνα, του “τράβα με κι ας κλαίω”, σε άτακτη υποχώρηση.

Η κυβέρνηση οπισθοχώρησε πλήρως στην εμπορική αξία της πρώτης κατοικίας , κάτω από 120 χιλ. ευρώ, που μπορεί, κάτω από ασφυκτικότατες και στην ουσία απαγορευτικές προϋποθέσεις, να προστατευτεί με τον δυσμενέστατα αναθεωρημένο ν. Κατσέλη.

Μάλιστα, η κυβέρνηση έφτασε σε τέτοιο σημείο εξευτελιστικής υποχώρησης ώστε να αντιπροτείνει ως κριτήριο υπαγωγής στον. Κατσέλη για την προστασία της πρώτης κατοικίας το ύψος του υπολοίπου του δανείου και μάλιστα ανεξαρτήτως της αρχικής οφειλής.

Αυτό το ύψος αρχικά η κυβέρνηση το προσδιόρισε στις 150.000 αλλά είναι βέβαιο ότι θα το κατεβάσει στη συνέχεια πάρα πολύ χαμηλότερα.

Το αποτέλεσμα όλων τούτων και ιδιαίτερα του υποχρεωτικού προδικαστικού έλεγχου, ως προϋπόθεση για την εξέταση της αίτησης υπαγωγής του δανειολήπτη στο ν. Κατσέλη από το ειρηνοδικείο, θα είναι μια τραγωδία και ένας αληθινός εφιάλτης για την κοινωνία.

Δίνεται έτσι το πράσινο φως για πολλές δεκάδες χιλιάδες πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας σε όλη την επικράτεια.

Ένα πραγματικό μαζικό ξεσπίτωμα νοικοκυριών που δεν έχει προηγούμενο σε καμία χώρα του κόσμου και το οποίο ούτε οι δυνάμεις κατοχής σε αυτήν την χώρα δεν τόλμησαν.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ απέναντι στη νέα δουλοπαροικία ! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας