Θαυμάστε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κρυπτόμενη πίσω από τον Καρανίκα

4768
καρανίκας

Ο Καρανίκας, παίρνοντας αφορμή από την φαρσοκωμωδία της επίσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στην Μακρόνησο, κάνει σήμερα, ως συνήθως, τον γύρο όλων των συστημικών μέσων ενημέρωσης με το λιβελλογράφημά του κατά των «αριστεριστών» (!) της Λαϊκής Ενότητας (!), της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ.

Ενοχλήθηκαν σφόδρα οι νεομνημονιακοί νεοφιλοαμερικανοί καθεστωτικοί του ΣΥΡΙΖΑ από την κριτική της Iskra, με συνέπεια να βρει ο Ν. Καρανίκας άλλη μια φορά την χρυσή ευκαιρία για εύκολη γαργαλιστική δημοσιότητα.

Βεβαίως, στην προκείμενη περίπτωση, Καρανίκας δεν υπάρχει!

Ο Καρανίκας είναι η βιτρίνα, πίσω από την οποία κρύβεται η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να ακριβολογούμε, η υπογραφή είναι του Καρανίκα αλλά το κείμενο ανήκει καθ’ ολοκληρίαν στον Αλ. Τσίπρα.

Ο Καρανίκας καταχωρεί το μένος Τσίπρα και του κλειστού κύκλου γύρω του κατά της ΛΑ.Ε, του κύριου αυθεντικού τους αντιπάλου και διαρκούς πονοκεφάλου.

Και κυρίως καταγράφει τον πανικό, τον φόβο και το αδιέξοδό τους.

Αφού ματαίως επιχείρησαν να εξευτελίσουν την Αριστερά και την εικόνα της, παραδίδοντας τη χώρα ως οικονομική αποικία στην Γερμανία και ως πολιτικοστρατιωτικό προτεκτοράτο στις ΗΠΑ και στον D. Trump, τώρα επιχειρούν, εις μάτην, για άλλη μια φορά να διασύρουν και τους τόπους μαρτυρίου των χιλιάδων ανυπότακτων αγωνιστών της.

Η Μακρόνησος ήταν και θα παραμείνει το σύμβολο κατά της αμερικανοκρατίας στη χώρα, ο τόπος όσων μαρτύρησαν και θυσιάστηκαν για μια λεύτερη, κυρίαρχη, δημοκρατική, ανεξάρτητη, αντιιμπεριαλιστική Ελλάδα με τους εργαζόμενους και τον λαό της κυρίαρχους στον τόπο τους για δικαιοσύνη και προκοπή.

Δημοσιεύουμε αυτούσια και ασχολίαστη την τοποθέτηση Καρανίκα, ως αυθεντική αποκρυπτογράφηση αυτών που θέλει, αλλά δεν μπορεί να πει δημόσια η σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, της οποία ο πραγματικός φόβος, εφιάλτης κανονικός, είναι κυρίως η ΛΑ.Ε και η δυναμική της.

Δημοσιεύουμε, ως συνήθως πράττουμε, την τοποθέτηση Καρανίκα, παρότι ποτέ αυτοί δεν έχουν τη δύναμη να δημοσιεύσουν τα κείμενα στα οποία απαντάμε, στέλνοντας, ταυτόχρονα, τα θερμά χαιρετίσματά μας στην εξουσία.

Ολόκληρη η εμετική δήλωση Τσίπρα, που υπογράφει ο Ν. Καρανίκας, έχει ως εξής:

«Η αριστερά χθες στην Μακρόνησο… πάνω από 2000 μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Ουρλιάζουν οι αριστεριστές της λαεν και της ανταρσυα ενω θα έπρεπε να ντρέπονται, όχι μόνο γιατί δεν είναι σε θέση να τιμήσουν την ιστορία και τους προγόνους τους, αλλά γιατί σήμερα στέκονται δίπλα στην ΝΔ και την διαπλοκή ( βλ. έντυπα και μμε του Μαρινάκη…κτλ), υιοθετώντας την ίδια ατζέντα με το διαπλεκόμενο κεφάλαιο και θεωρούν περισσότερο και απο το ΚΚΕ ότι τους ανήκει η μαρτυρική Μακρόνησο.
Αυτοί που παράτησαν τον αγώνα για να πίνουν τον καφέ τους στα αριστερά καφέ και στους διαδρόμους των υπηρεσιών, σώζοντας τις βίλες των εργοδοτών τους από τους πλειστηριασμούς, διαμαρτύρονται και είναι μόνο αντιΣυριζα, γιατί φορολογήθηκαν ως μικροαστοί …με μνημόνιο απο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το σίγουρο είναι ότι η Μακρόνησος δεν είναι νησί των αριστεριστών. Αυτοί, τότε συνθηκολόγησαν δίνοντας λουλούδια στους γερμανούς φαντάρους και τώρα ψάχνουν με τον Μαρινακη και τον Κούλη το κοινό πρόγραμμα δράσης του Νοέμβρη».

1 σχόλιο

  1. Ο Βαγγέλας ο Γιαννόπουλος, με τις υστερίες του πέρι “ανίερων συμμαχιών”, ωχριά μπροστά στο γίγαντα Καρανίκα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας