Θαν.Πετράκος: Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» θεματοφύλακας της νομιμότητας

1517
πεσυπ

Είναι  γνωστό  ότι  οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου»  Σαράντος Αλεξανδρής και Σταύρος Χρυσαδάκος ,έχουν καταθέσει από τις  28-3-2019 προσφυγή στην Επιτροπή του άρθρου 68 του π.δ. 30/1996 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου κατά των αποφάσεων απαλλοτριώσεων που λήφθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου της 13ης Μαρτίου 2019 για το έργο αυτό λόγω μη νόμιμης σύγκλησής του.

Σε συνέχεια της προσφυγής αυτής χθες ( Τρίτη 21/5/22019 ) καταθέσαμε στον Εισαγγελέα όπως είχαμε δηλώσει μηνυτήρια αναφορά σχετικά με την σύνταξη και την επικύρωση των πρακτικών της διακοπείσας συνεδρίασης της 12ης Μαρτίου 2019 του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου που καταφανώς αλλοιώνουν με διάφορα τεχνάσματα το περιεχόμενο και τις αποφάσεις της συνεδρίασης αυτής.

Με την μηνυτήρια αναφορά ζητάμε την ποινική δίωξη και τιμωρία κάθε υπεύθυνου στη χωρίς προηγούμενο αυτή μεθόδευση σε τόσο υψηλό επίπεδο θεσμών.

Απαιτείται η άμεση απάντηση της Δικαιοσύνης στην οποία προσφεύγουμε με βάση όσα καταγγέλλουμε με τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία προσκομίζουμε.

Με την μηνυτήρια αναφορά μας υπερασπίζουμε τη νομιμότητα απέναντι στην αντιδημοκρατική εκτροπή της Περιφερειακής Αρχής της Πελοποννήσου «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» προκειμένου να νομιμοποιήσει ένα «αμαρτωλό» έργο.

Για μια ακόμη φορά διατυπώνουμε την σταθερή αντίθεση μας στην ουσία της επιλογής της διαχείρισης των απορριμμάτων από την Περιφερειακή Αρχή προτάσσοντας και διεκδικώντας ένα διαφορετικό μοντέλο εναλλακτικής, και αποκεντρωμένης διαχείρισης, φιλικό στο περιβάλλον και οικονομικό για τους πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας