Θανάσης Πετράκος: Έστω και αργά ο αγώνας δικαιώθηκε

1192
Πετράκος

Ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος, μετά την δημοσίευση της απόφασης του 5ου κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο έκρινε μη νόμιμο το σχέδιο σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της εταιρείας «Β. Τατούλης και ΣΙΑ Ο.Ε.», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από 7 χρόνια επιτέλους το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε ότι είναι μη νόμιμο το σχέδιο σύμβασης  για την εκτέλεση έργου μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της εταιρείας “Β. Τατούλης και ΣΙΑ Ο.Ε.”. Η απόφαση αυτή δικαιώνει τον αγώνα της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” και του επικεφαλής της, ο οποίος από το 2012 είχε καταγγείλει ως μη νόμιμες και μη ηθικές ανάλογες συμβάσεις. Για τον αγώνα μας αυτόν είχα συκοφαντηθεί και υβριστεί.

Οφείλω όμως να υπενθυμίσω ότι δυστυχώς τότε όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου της περιόδου 2011-2015, όπως και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι δεν μιλούσαν και δεν αντιδρούσαν για την κατάσταση αυτή. Όπως βέβαια και όταν στη συνέχεια ανέδειξα τα ζητήματα αποστέλλοντας φακέλους και στην τότε κυβέρνηση, στον Υπουργό Εσωτερικών της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, αλλά και στον γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή, ουδείς ασχολήθηκε με τις καταγγελίες μου. Βέβαια, όπως λέει και ο λαός μας, “κάλλιο αργά παρά ποτέ”».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας