Η χώρα βαδίζει σε εκλογές;

2691

Πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παρατρεχάμενοι του Τσίπρα, εκφράζονται δημοσίως και ανοικτά υπέρ των εκλογών.
Δεν ξέρω αν το εννοούν ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ σπαράσσεται στην κυριολεξία, ότι έχει χαθεί κάθε συνεκτικός ιστός, πλην της ”καρέκλας”, ανάμεσα στα στελέχη του και μέσα στην κυβέρνηση και ότι το αδιέξοδο του είναι πλήρες, αφού έχει φέρει σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο τη χώρα.
Η επιλογή των εκλογών που εισηγούνται ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι όχι θετική επιλογή προοπτικής αλλά επιλογή δραπέτευσης και παράδοσης.
Νομίζουν κάποιοι ότι θα δραπετεύσουν μπροστά στα εκρηκτικά αδιέξοδα που επισώρευσαν και ότι απλώς θα παραδώσουν για να πάνε στα έδρανα της αντιπολίτευσης.
Κάνουν μέγα λάθος.
Η σημερινή συγκυρία δεν έχει καμιά σχέση με τον Ιούλιο του 15 ή τον Σεπτέμβρη του 15, που εξαπάτησαν τον κόσμο.
Όλη η ηγετική ομάδα του Τσίπρα και φυσικά ο ίδιος, θα υποχρεωθούν να λογοδοτήσουν για το κατάντημα που έφεραν τη χώρα και την προδοσία που έκαναν. Και θα λογοδοτήσουν πλήρως και απολύτως.
Μαζί τους φυσικά θα μπουν άμεσα στο βάλτο και οι σημερινοί ιθύνοντες με τον Μητσοτάκη, οι οποίοι ας μην ελπίζουν να φορτώσουν τα σπασμένα στον Τσίπρα και μετά δεν τρέχει τίποτα.
Είναι συνυπεύθυνοι για το κατάντημα.
Και φυσικά οι εκλογές θα ανοίξουν πλήρως το δρόμο για την ασύντακτη χρεοκοπία της χώρας, η οποία θα τους στείλει όλους στο σκαμνί.
Αυτό είναι και το καλό που θα ΄χουν οι εκλογές τώρα.
Θα προκαλέσουν διαδικασίες για μια μεγάλη ανακατάταξη και ανατροπή στη χώρα.
Μέτωπο, τώρα, όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας