Η Χρυσή Αυγή καλεί το στρατό να κάνει πραξικόπημα!

1854
στρατό

Δημόσια αποκαλυπτήρια για τον ρόλο της Χρυσής Αυγής σημειώθηκαν σήμερα στη Βουλή.

Σε μια πρόταση μομφής της ΝΔ, που συνιστά πολιτική απάτη και χείρα βοηθείας σε μια εξωνημένη κυβέρνηση και σε μια συζήτηση παρωδία στην Βουλή, ήρθε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης να ξεχειλίσει το ποτήρι της γενικής παρακμής.

Ο κ. Μπαρμπαρούσης, προφανώς σε πλήρη συνεννόηση με την ΧΑ, ζήτησε ανοικτό στρατιωτικό πραξικόπημα, να παρέμβει ο στρατός και να συλλάβει όλους τους κυβερνητικούς και πολιτειακούς παράγοντες.

Η Χρυσή Αυγή αδίδακτη από τις πρόσφατες χουντικές εθνικές περιπέτειες της χώρας, ζητάει να βάλει ξανά την Ελλάδα όχι μόνο στον γύψο αλλά και σε τροχιά ακρωτηριασμού και σε μεγάλες περιπέτειες.

Για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται ο ξενόδουλος χαρακτήρας της ΧΑ.

Τη λύση στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας μόνο ο λαός μπορεί να την δώσει με διεύρυνση και όχι κατάργηση της δημοκρατίας.

Και αυτήν την ώρα ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί και να σαρώσει το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο και τις ακροδεξιές και νεοφασιστικές αποφύσεις του.

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΡΟΥΣΗ

Ανοίγει ο δρόμος για τη σύλληψη του βουλευτή για το αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας – Δεν απαιτείται η άρση της βουλευτικής ασυλίας εφόσον η δίωξη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα

Για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας διώκεται πλέον ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούσης, μετά τη ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του από τις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες ολοκλήρωσαν την έρευνα για την υπόθεση μετά τις καταθέσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και Φώτη Κουβέλη.

Την έρευνα για την υπόθεση διενήργησε ο εισαγγελέας Γιώργος Καλούδης με παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευ. Ζαχαρή.

Ο κ. Ζαχαρής ζητούσε να διερευνηθεί τυχόν τέλεση των αδικημάτων της εσχάτης προδοσίας και των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας. Ακόμη, ζητούσε ακόμη να κινηθεί σε βάρος του πρώην πλέον βουλευτή της Χρυσής Αυγής η αυτόφωρη διαδικασία.

Πλέον η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή ο οποίος έχει τη δυνατότητα να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κατηγορούμενου με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

“ΔΙΑΓΡΑΦΗ” ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ

Να σημειώσουμε ότι μετά την θύελλα των αντιδράσεων ο Κ. Μπαρμπαρούσης διεγράφη από την Κ.Ο. της ΧΑ, χωρίς, όμως να του ζητηθεί να παραιτηθεί από βουλευτής, ενώ είναι αμφίβολο και αν διεγράφη και από το Κόμμα.

Σκέτη κοροϊδία!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας