Η Τουρκία παραλαμβάνει τα νέα drones Akıncı-Νέος ”πονοκέφαλος” στο Αιγαίο

741
Η Τουρκία παραλαμβάνει τα νέα drones Akıncı

Ο τουρκικός στρατός θα παραλάβει τα πρώτα του πλήρως επιχειρησιακά drones Bayraktar Akıncı την Κυριακή, κάτι που σημαίνει νέο κίνδυνο για την χώρα μας στο Αιγαίο από τον υπερφίαλο Ερντογάν.

Το Akıncı, που κατασκευάζεται από την εταιρεία μη επανδρωμένων αεροσκαφών Baykar, η οποία ανήκει στον γαμπρό του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Selçuk Bayraktar.

Ο Ερντογάν πιθανότατα θα παρευρεθεί στην εκδήλωση της Κυριακής, όπου θα εκφωνήσει ομιλία με την οποία πιθανόν θα απειλεί εκ νέου τον ελληνισμό γενικότερα.

Το Akıncı, το οποίο στα τουρκικά σημαίνει «επιδρομέας», είναι ένα προηγμένο μη επανδρωμένα εναέριο όχημα, το οποίο μπορεί να πετάξει ψηλότερα και να παραμείνει στον αέρα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο τουρκικό drone, καθώς και να μεταφέρει περισσότερους πυραύλους.

Μετά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη TB2, τα οποία διαφημίστηκαν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράκ (κατά του ΡΚΚ), στη Συρία (εναντίον των συριακών χερσαίων δυνάμεων στο Ιντλίμπ) και στη Λιβύη (εναντίον του Λιβυκού Εθνικού Στρατού του στρατηγού Χαλίφα Χάφταρ), τα Akıncı, θα είναι το νέο “μακρύ χέρι” του τουρκικού καθεστώτος.

Αυτά τα πολυάριθμα αναπτυσσόμενα και κατασκευαζόμενα UAVs καταδεικνύουν σαφέστατα ότι οι δυνατότητες της Τουρκίας σε αυτόν τον τομέα αυξάνονται ραγδαία σε όλο και πιο εξελιγμένες τεχνολογίες οι οποίες θέτουν μια ολοένα μεγαλύτερη απειλή για τους διάφορους αντιπάλους της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας