Η ξεφτίλα της ΕΦ.ΣΥΝ. και της δημοσκόπησής της!

3993
παπαγαλάκια

Νέα «στημένη» και «κατασκευασμένη» δημοσκόπηση ξεφτίλας και χειραγώγησης δημοσιεύτηκε στην γνωστή και μη εξαιρετέα ΕΦ.ΣΥΝ., όργανο του πιο βαθιά μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ, από την «άγνωστη» αλλά ακολουθούσα την πεπατημένη, εταιρεία δημοσκοπήσεων PRORATA (!).

Η νέα αυτή δημοσκόπηση στον αντίποδα αρκετών άλλων που βγάζουν , επίσης, αυθαίρετα και στημένα 10 και 15 μονάδες την διαφορά υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, υπακούοντας στα κυβερνητικά κέντρα, περιορίζει εξίσου αυθαίρετα και στημένα την διαφορά υπέρ της ΝΔ στο 5%.

Και μόνο αυτές οι τεράστιες διαφορές μεταξύ των δημοσκοπήσεων, που δεν μπορεί να δικαιολογηθούν με στατιστικά λάθη, δείχνουν την απάτη που αντιπροσωπεύουν οι περισσότερες εταιρείες και ότι οι μετρήσεις τους είναι βγαλμένες καθ’ υπόδειξη οικονομικών συμφερόντων και γραμμένες στα άδυτα των καταχρεωμένων κομματικών κέντρων.

Το πλέον, όμως, εξοργιστικό είναι ότι η ΕΦ.ΣΥΝ. και η PRORATA, κατευθυνόμενες από τον πιο μισαλλόδοξο μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ, θάβουν στην κυριολεξία τις δημοκρατικές αντισυστημικές δυνάμεις, οι οποίες εξαφανίζονται από την δημοσκόπηση και πρώτα απ’ όλα θάβουν την «Λαϊκή Ενότητα» (ΛΑ.Ε.), η οποία στην δημοσκόπηση ΕΦ.ΣΥΝ.-PRORATA-Συριζο-ηγεσίας εμφανίζεται με ποσοστό 1,5% (!).

Στελέχη της ΛΑ.Ε. έλεγαν στην Iskra πως γνωρίζουν άριστα και από πρώτο χέρι ότι όλες οι «κρυφές» δημοσκοπήσεις που διεξάγουν από τα γραφεία τους επιχειρηματικά κέντρα, πρεσβείες και κόμματα του κατεστημένου, δίνουν στην ΛΑ.Ε. ποσοστά όχι απλώς εισόδου στην Βουλή αλλά και μεγάλης και πολύ μεγάλης ανοδικής δυναμικής.

Όλα αυτά τα βρώμικα κέντρα έχουν πανικοβληθεί απ’ αυτήν την ανοδική επιρροή της ΛΑ.Ε. και έχουν μεταξύ τους μια άτυπη συμφωνία, όχι μόνο να «θάψουν» την ΛΑ.Ε. αλλά και να την εμφανίσουν ως «περιθωριακή», τάχα, δύναμη.

 Ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

Η ΛΑ.Ε. άλλωστε είναι ο κοινός πραγματικός αντίπαλος όλων.

Διότι οι συστημικές δυνάμεις ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την καρέκλα της εξουσίας και τα λάφυρα της, ενώ η ΛΑ.Ε. απειλεί συνολικά το διεφθαρμένο και υποτελές σύστημά τους και επομένως απειλεί να τους τινάξει όλους μαζί στον αέρα.

Αυτό το βρώμικο πολιτικό-επιχειρηματικό μπλοκ, από τον ΣΥΡΙΖΑ έως το ΚΙΝ. ΑΛΛ. και μέχρι τη Ν.Δ., με όλες τις δυνάμεις του χρήματος που το στηρίζουν, έχει αποφασίσει από κοινού και δια ροπάλου, καμιά από τις δημοσκοπήσεις, που κατασκευάζουν, να μην δίνει στην ΛΑ.Ε. ποσοστά που, έστω, να έχουν το 2% μπροστά, θεωρώντας ότι και αυτό το ποσοστό ακόμα είναι επίφοβο για το ξενόδουλο ληστρικό σύστημά τους.

Βεβαίως, η ΕΦ.ΣΥΝ. και η PRORATA , μαζί με την πιο μισαλλόδοξη πτέρυγα της ηγεσία του αμερικανόδουλου-νεοφιλελεύθερου ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο ακολουθούν την γενική γραμμή του πολιτικοοικονομικού παρακμιακού και παραδομένου κατεστημένου αλλά και υπερθεματίζουν.

Μάλιστα, όσο πιο δυναμική και ανοδική είναι η πορεία της ΛΑ.Ε. τόσο περισσότερο όλοι οι παραπάνω, πανικόβλητοι από την κατάρρευση του γελοίου «δικομματισμού» τους μέσα στην κοινωνία και από το ρεύμα της ΛΑ.Ε., με μεγαλύτερη μανία και ψεύδος επιτείνουν την δημοσκοπική λαθροχειρία τους.

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

 

Τα ίδια στελέχη της ΛΑ.Ε. έλεγαν στην Iskra ότι η παράταξή τους είναι η μόνη που δεν εκλιπαρεί ούτε σωπαίνει για να πάρει κανένα ψίχουλο από το τραπέζι της μεγάλης διαπλοκής στην οποία συμμετέχουν οι δημοσκοπικοί ψεύτες.

Μας τόνιζαν, επίσης, ότι, η ΛΑ.Ε., παρ’ ό,τι μόνη, θα συνεχίσει, ανεξαρτήτως κόστους, τον έντιμο ολομέτωπο αγώνα της αποκάλυψης όλου του πλέγματος ολιγαρχίας, μέσων ενημέρωσης, πολιτικού κατεστημένου και δημοσκοπικών εταιριών, που θέλουν να διαιωνίσουν το καθεστώς αποικίας στην χώρα μας και της υπαλληλικής της διαχείρισης από εξωνημένα και παραδομένα κόμματα.

Να είναι σίγουροι, όμως, ότι δεν θα τα καταφέρουν.

Γρήγορα θα σαρωθούν, ήδη σαρώνονται από τους πολίτες, οι οποίοι, παρ’ ό,τι ακόμα αδίκως φοβισμένοι και άτολμοι κάθονται στον «καναπέ» τους, γυρίζουν την πλάτη απογοητευμένοι και βρίζοντας το στημένο παιχνίδι που παίζεται πάνω σε μια λεηλατημένη και ληστευμένη χώρα.

Γρήγορα όλοι αυτοί που αντιμετωπίζουν την αναλγησία των απαλλοτροιώσεων του σπιτιού και της μικρής περιουσίας τους, του μαγαζιού, του επαγγέλματος, της μικρής επιχείρησης και των χωραφιών τους αλλά και της απαλλοτροίωσης της πατρίδας τους, γρήγορα όλοι αυτοί θα μετατρέψουν ξανά την λεκτική διαμαρτυρία σε μεγάλες κινητοποιήσεις για μια νέα Ελλάδα δημοκρατική και ανεξάρτητη, μια Ελλάδα της παραγωγής, της ανασυγκρότησης και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Κανένα ληστρικό κατεστημένο και καμιά δημοσκοπική χειραγώγηση δεν εμπόδισε ποτέ έθνη και λαούς που θέλουν να επιβιώσουν, να προχωρήσουν.

Η ΛΑ.Ε., μας τόνιζαν στελέχη της, με την ενωτική αντισυστημική πολιτική της και την ριζοσπαστική εναλλακτική της πρόταση, είναι στην πρώτη γραμμή ενός μεγάλου απαράμιλλου αγώνα, ο οποίος θα στεφθεί οπωσδήποτε με νίκη, που θα είναι αυθεντική νίκη για την εθνική και κοινωνική μας απελευθέρωση.

Κ.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας