Η μεγάλη υποκρισία Τσίπρα …

2425
υποκρισία Τσίπρα
Στην Αβάνα επανάσταση … στην Αθήνα πλειστηριασμούς
Την ώρα που ο Τσίπρας βγάζει επαναστατικούς λόγους στην Αβάνα πάνω από την τέφρα του Φιντέλ Κάστρο, την ίδια ώρα στην Αθήνα «εξαπολύει» τα κοράκια στα Ειρηνοδικεία να εκπλειστηριάσουν – αρπάξουν σπίτια στην Αθήνα, για παράδειγμα, 80 τμ και 54 τμ.
Τους συγκεκριμένους πλειστηριασμούς και πλειστηριασμούς σωρείας σπιτιών και καταστημάτων προωθεί σήμερα η «αγαθοεργός» Τράπεζα Πειραιώς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
Πλήθος, επίσης, πλειστηριασμών σπιτιών, καταστημάτων και ακινήτων προωθούν τράπεζες – κοράκια στη Θεσσαλονίκη και σε πάρα πολλές πόλεις και Δήμους της χώρας.
Αγωνιστικό ραντεβού έχουν δώσει το ελπιδοφόρο κίνημα κατά των πλειστηριασμών μετά τις 3 μμ σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας με απόφαση να αποτρέψει τους πλειστηριασμούς.
Όλοι οι πλειστηριασμοί, τελικά, σε όλη τη χώρα, χάρη στην σημερινή ενωτική κινητοποίηση πολιτών, αλληλέγγυων, κομμάτων, συλλογικοτήτων και κινηματικών οργανώσεων αποτράπηκαν.
Ραντεβού ξανά την επόμενη Τετάρτη.

ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΠΙΤΙΩΝ 50 τμ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Ο Παν. Λαφαζάνης Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε μαζί με κεντρικά στελέχη της ΛΑ.Ε έδωσε το παρόν στην κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθήνας.

Ο Παν. Λαφαζάνης από το Ειρηνοδικείο έκανε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την παρακάτω δήλωση:

«Την ώρα που ο Αλ. Τσίπρας πουλάει από την Αβάνα «επανάσταση», την ίδια ώρα που εξαπολύει με τα «κοράκια» των Ειρηνοδικείων πλειστηριασμούς σε σπίτια 25 τμ και 50 τμ φτωχών οικογενειών και μικρά καταστήματα επαγγελματιών που φτωχοποιήθηκαν.

Αυτή είναι η υποκρισία Τσίπρα και αυτός είναι ο ορισμός του εμπαιγμού και της αναλγησίας.

Οι πλειστηριασμοί σπιτιών, καταστημάτων και λαϊκής περιουσίας δεν θα περάσουν. Ένα ελπιδοφόρο κίνημα τους αποτρέπει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας