Η «μαύρη λίστα» με τους 29 φόρους του ΣΥΡΙΖΑ

1180
φόρους

Ακολουθεί επιλογή από την «μαύρη λίστα» με τους 29 φόρους που επέβαλε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνολικού ύψους 9,5 δισ. ευρώ:

Αύξηση ΦΠΑ, μετάθεση προϊόντων στον αυξημένο συντελεστή, κατάργηση μειωμένου ΦΠΑ για τα νησιά του Αιγαίου, κατάργηση φοροαπαλλαγών, κατάργηση έκπτωσης φόρου για μισθωτή εργασία, αύξηση συντελεστών για εισόδημα από τα ενοίκια, αύξηση προκαταβολής φόρου για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αύξηση συντελεστή πολυτελούς διαβίωσης, επιβολή φόρου στην συνδρομητική τηλεόραση, στη σταθερή τηλεφωνία και στο διαδίκτυο, αύξηση φόρου στην αμόλυβδη βενζίνη και στο ντίζελ κίνησης, επιβολή φόρου στο κρασί και στον καφέ, είναι μερικοί από τους φόρους αυτούς.

Η φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν μπορεί να «ωραιοποιηθεί» από τα «ψίχουλα» των επιδομάτων και των μερισμάτων που μοιράζει προεκλογικά, με στόχο να «κοιμίσει» τους πολίτες και να εξασφαλίσει, όπως προσδοκά, την πολιτική της επιβίωση.

Είναι αναγκαία μια βαθιά προοδευτική πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα, ώστε οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και όλα τα μη προνομιούχα στρώματα της κοινωνίας να ανακτήσουν τα χαμένα τους εισοδήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας