Η λύσσα της ΝΔ και των μαϊμού δημοσκοπήσεών της, κατά της ΛΑ.Ε

3650
δημοκρατία

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η δυνατότητα της ΝΔ να αποκτήσει αυτοδυναμία δεν εξαρτάται τόσο από τη διαφορά της με τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο κυρίως από την παρεμπόδιση της εισόδου της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) στη Βουλή.

Αν και εφόσον η ΛΑ.Ε μπει στη Βουλή, τότε η ΝΔ όχι μόνο χάνει, σχεδόν, κάθε δυνατότητα να αποκτήσει αυτοδυναμία, αλλά και αν συγκροτήσει κυβέρνηση συνεργασίας με το ΚΙΝΑΛ, δεν θα μπορέσει να συγκεντρώσει τον μαγικό αριθμό των 180 για να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και επομένως εντός του έτους θα πειθαναγκαστεί να πάει σε εκλογές με την «απλή αναλογική».

Τζίφος, λοιπόν, οι σχεδιασμοί και οι φιλοδοξίες του Μητσοτάκη.

Γι’ αυτό, πέραν των πολλών άλλων, έχει λυσσάξει ο Κυρ. Μητσοτάκης και το επιτελείο του κατά της ΛΑ.Ε.

Γι’ αυτό και οι υπαγορευμένες και ελεγχόμενες και «πληρωμένες» από τον ίδιο και το γραφείο του ή για λογαριασμό του δημοσκοπήσεις, όπως αυτές που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, «θάβουν» στην κυριολεξία την ΛΑ.Ε, αφού αυτή είναι η μόνη που όπως φαίνεται μπορεί να κάνει εξακομματική τη Βουλή και να χαλάσει τα σχέδια της μητσοτακικής ΝΔ και του πολιτικού κατεστημένου για την «μεταμνημονιακή» κανονικότητα της λιτότητας και της λεηλασίας.

Λυσσάει, λοιπόν, η ΝΔ κατά της ΛΑ.Ε, όπως και ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ, που μόλις ακούει για ΛΑ.Ε βγάζει σπυράκια.

Ευτυχώς, όμως, που οι «στημένες» δημοσκοπήσεις, όσο και αν επηρεάζουν, δεν βγάζουν μόνες τους τα εκλογικά αποτελέσματα. Όπως τα αποτελέσματα δεν τα βγάζει πάντα η Singular.

Η ΛΑ.Ε είναι η μόνη δύναμη στο πολιτικό σκηνικό που είναι ανεξάρτητη. Δεν διαθέτει χρηματοδότηση από κανέναν μεγαλόσχημο «κερατά» και δεν έχει χρήματα για να διαθέτει Μέσα Ενημέρωσης. Παλεύει με σφεντόνες για να σταθεί στο προσκήνιο όταν οι άλλοι διαθέτουν όπλα πέμπτης γενιάς και κυρίως παλεύει με το ήθος, την συνέπειά της, την αγωνιστικότητά της, τη τόλμη της, την ενωτική πολιτική της και το εναλλακτικό της ρεαλιστικό και ριζοσπαστικό πρόγραμμα.

Πολλοί μας λένε ότι επιδιώκουμε το ακατόρθωτο.

Μπορεί!

Αν όμως δεν πετύχουμε εμείς, θα πετύχουν οι άλλοι (!), με ό,τι αυτό με βεβαιότητα συνεπάγεται.

Και συνεπάγεται να συνεχιστούν η τραγωδία και η καταστροφή, αντί να υπάρξει ένα διαφορετικό πείραμα προς αρχική δοκιμή.

Μήπως πρέπει να αφήσουμε, λοιπόν, να λυσσάξει πραγματικά η ΝΔ και να πάθει «εγκεφαλικό» η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ;

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας