Η ΛΑ.Ε καλεί στη νέα διαμαρτυρία για την οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό 12μ.μ στο Υπουργείο Ναυτιλίας

2166

Η ΛΑ.Ε συμμετέχει στην διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών (ΠΕΝΕΝ) ενάντια στην οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό, η οποία διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί έξω από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας (Λιμάνι του Πειραιά, Δραπετσώνα) στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18/9.
Με την διαμαρτυρία αυτή θα ζητηθεί ακόμα πιο επίμονα αφενός η παραίτηση του Π. Κουρουμπλή και κυρίως η άμεση σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων (πλοιοκτησία και οι υπηρεσίες του ΥΕΝ που έδωσαν πιστοποιητικά αξιοπλοοίας) της βύθισης της ”Αγίας Ζώνης ll’και όσων κρύβονται πίσω από την πλοιοκτησία στο παρασκήνιο και κινούν τα νήματα της σαπίλας στο Λιμάνι του Πειραιά και της λαθρεμπορίας.
Πρώτα απ’ όλα, όμως, με τη διαμαρτυρία θα ζητηθεί να προχωρήσει σε βάθος η εξυγίανση της ζωής στα εμπορικά πλοία και το λιμάνι, πράγμα που συνδέεται με την ανάγκη για μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή σε μια χώρα που σαπίζει και παρακμάζει.

1 σχόλιο

  1. Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
    Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1 – Ε2, 185 10 Δραπετσώνα ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Τηλ.: 2131371700, 2131374700
    Τμήμα Σχέσεων Κράτους – Πολίτη / Επιχειρήσεων: 2131371480, 2131371296
    (Πρόταση διαδρομής: Ακτή Κονδύλη, στο τέλος της, αριστερά στην Ακτή Ηετιώνεια, που μόλις η ίδια στρίβει δεξιά, μετά μερικά μέτρα στρίβεις αριστερά για να μπεις στην Ακτή Βασιλειάδη, με κατεύθυνση προς πύλη Ε1. Είναι 4-όροφο κτίριο μπλε-λευκό, με περίπου 2-πλάσιου ύψους πύργο ελέγχου.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας