Η ΛΑ.Ε και το κίνημα κατά των πλειστηριασμών καλούν την Τετάρτη (27/6) 13:30 στην Πλ. Κάνιγγος

1232
κάνιγγος

«Συνεχίζουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση της λαϊκής περιουσίας – Όλες και όλοι στην πλατεία Κάνιγγος την Τετάρτη 27/06 στις 13:30».

Παρά τις γραβάτες και τις θριαμβολογίες, οι μνημονιακές πολιτικές συνεχίζονται και οξύνονται.

Η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με διάφορους θεατρινισμούς, προσπάθησε να παρουσιάσει το «μαύρο» ως «άσπρο», στην πανηγυρική του ομιλία στο Ζάππειο. Η αλήθεια όμως είναι ότι η πολιτική λιτότητας θα συνεχιστεί, με νέα βάρη στις πλάτες του λαού, μειώσεις του εισοδήματος, ιδιωτικοποιήσεις και εντατικοποίηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Μόνο μέσα στο 2018 προβλέπονται 9.500 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί  και στην τριετία 2019-2021, από 20.000 ετησίως. Μόνο για αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν 600 πλειστηριασμοί σε όλη την Ελλάδα!

Η Λαϊκή Ενότητα συνεχίζει τους αγώνες της ενάντια στην λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος και της λαϊκής περιουσίας, που επιχειρεί η Κυβέρνηση.

Και αυτήν την Τετάρτη 27/06, διαδηλώνουμε έξω από συμβολαιογραφείο που εκπλειστηριάζει λαϊκή περιουσία κα πρώτες κατοικίες. Όλες και όλοι στις 13:30 στην Πλατεία Κάνιγγος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας