Η κυβέρνηση θέλει να εξαφανίσει το τσίπουρο και να ενισχύσει το ουίσκι

1445
κυβέρνηση

Ανακοίνωση Λαϊκής Ενότητας Λάρισας

Η κυβέρνηση δια του κ. Απόστολου στον Τύρναβο αντί να ταχθεί με τους μικρούς παράγωγους και τα συμφέροντα τους, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να διαχειριστεί και να εξυπηρετήσει όλες τις επιθυμίες των ισχυρών ευρωπαϊκών λόμπι, του ΟΟΣΑ και των μεγάλων καπιταλιστικών εταιρειών εμφιαλώσεως.
 
Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης εξυπηρετεί την προσπάθεια της Κομισιόν να πετύχει πλήγμα στην ελληνική παραγωγή τσίπουρου προς όφελος των ξένων εταιρειών παραγωγής αλκοολούχων ποτών, αλλά και την προσπάθεια του ΟΟΣΑ που παγίως επιχειρεί να εξαφανίσει κάθε μικρή παράγωγη ή επιχειρηματική δραστηριότητα προς όφελός της “αγοράς” και τελικά των μεγάλων μονοπωλίων.
 
Η κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόικα και του ΟΟΣΑ που επιβάλλουν τις επιθυμίες ξένων λόμπι επιφέροντας διαδοχικά πλήγματα στην εγχώρια αγροτική παράγωγη, με κορυφαία εξ αυτήν την Ζάχαρη, το ελαιόλαδο, την φέτα, το φρέσκο Γάλα, την κτηνοτροφία, το Κρασί και τώρα το Τσίπουρο! Στρώνοντας το δρόμο για τις εγχώριες μεγάλες εταιρίες εμφιαλώσεως, ώστε να βγάλουν τους μικρούς παράγωγους παραγωγούς από την μέση και να συγκεντρώσουν τον πλούτο και την παραγωγή στα χέρια τους.
 
Η κυβέρνηση σχεδιάζει  να επιβάλλει την αύξηση της φορολογίας στην παράγωγη Τσίπουρου επιφέροντας καίριο πλήγμα σε ένα ακόμη ελληνικό παραδοσιακό προϊόν βγάζοντας εκτός αγοράς τους παράγωγους του.
 
Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από το ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα που τον Σεπτέμβριο του 2015 πέρασε στην υπηρεσία των ισχυρών, της πλουτοκρατίας και των Ευρωπαϊκών λόμπι,  και τάχθηκε απέναντι στον ελληνικό Λαό και την επιθυμία του  όπως  εκφράστηκε στο δημοψήφισμα.
 
Η Λαϊκή Ενότητα καθιστά πολιτικά υπόλογη την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ  για αυτό το νέο πλήγμα που επιφέρει κατά της παραγωγικής βάσης της  χώρας και καλεί τους αγρότες και όλους τους παραγωγούς σε αγώνα για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας