Η κοροϊδία και το ψέμα του Κυρ. Μητσοτάκη σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

1939
μητσοτάκη

Δεν θα ψηφίσει, είπε ο Κυρ. Μητοστάκης, καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο των «φανατικών» του στην ΔΕΘ, την Συμφωνία των Πρεσπών.

Αποσιώπησε, όμως, από τους προσκεκλημένους στην ομιλία του, οι οποίοι προήρχοντο ελεγμένοι ένας και ένας απ’ όλη την Ελλάδα, τι θα κάνει εφ’ όσον ψηφισθεί η Συμφωνία και γίνει κυβέρνηση.

Το αποσιώπησε, διότι δεν σκοπεύει, προβάλλοντας διάφορα διάτρητα νομικά προσχήματα ούτε να διεκδικήσει τροποποίηση ούτε πολύ περισσότερο κατάργηση της Συμφωνίας.

Εκ του ασφαλούς δημαγωγεί ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών ο Κυρ. Μητσοτάκης, ποντάροντας και επιδιώκοντας την ψήφιση της από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους δεδομένους συνοδοιπόρους του στην παρούσα Βουλή, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν θέλει με κανέναν τρόπο εκλογές, πριν να προλάβουν ΤσίπραςΚοτζιάς να κυρώσουν την Συμφωνία των Πρεσπών στην παρούσα Βουλή.

Γιατί, αλλιώς, θα υποχρεωθεί ο ίδιος να πιει το πικρό ποτήρι της κύρωσης.

Κοροϊδεύει απλώς και δημαγωγεί ο Κυρ. Μητστοάκης. Διότι είναι πιο φανατικός και αμερικανονατοϊκότερος στην υποστήριξη και κύρωση της απαράδεκτης Συμφωνίας.

Έμαθε, όμως, καλά από τις εξαπατήσεις, τις δημαγωγίες και τις ψευτιές του Αλ. Τσίπρα.

Και τις ακολουθεί κατά γράμμα.

Σε λίγο, μάλιστα, μπορεί και να τον ξεπεράσει!

Τ.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας