Η Ελλάδα προσδεδεμένη στο άρμα του ΝΑΤΟ

1759
ΝΑΤΟ

Αλήθεια, τι κέρδος μπορεί να έχει η πατρίδα μας από την εμπλοκή της σε διπλωματικό πόλεμο με την Ρωσία;

Και ποια ανάγκη οδήγησε τους κυβερνώντες στο να πάρουν αυτές τις αποφάσεις ;

Οι δικαιολογίες που δίνει η ελληνική κυβέρνηση μόνο την θυμηδία των πολιτών μπορούν να προκαλέσουν.

Συλλογή πληροφοριών, επαφές με μητροπολίτες και με καλόγερους του Αγίου όρους, χρηματισμός κάποιων εξ αυτών…

Και ας ψάξει κανείς να ανακαλύψει μια ξένη αποστολή, σε οποιανδήποτε χώρα, που δεν συλλέγει πληροφορίες, που θα είναι χρήσιμες για τις χώρες τους!

Και μιλούν για χρηματισμό κάποιων Ελλήνων πολιτών, χωρίς να δίνονται ονόματα και διευθύνσεις, ασχέτως αν αυτοί ανήκουν στο ιερατείο ή όχι, κάνουν τα “στοιχεία” τους καταγέλαστα και παιδαριώδη!

Επιχειρήματα που δεν μπορούν να πείσουν κανένα σκεπτόμενο πολίτη.

Αν μάλιστα παρθεί υπόψη η δραστηριότητα των διπλωματικών αποστολών άλλων δυτικών χωρών και κύρια της αμερικανικής, που αλώνιζαν και εξακολουθούν να αλωνίζουν, σαν ξέφραγο αμπέλι, τη χώρα, τότε γίνεται πιο καθαρό στον καθένα ότι κάτι άλλο συμβαίνει!

Και με γυμνό μάτι, μπορεί κανείς να δει, ότι πίσω από όλα αυτά, κρύβονται οι μεγάλοι “προστάτες” μας οι ΗΠΑ, που εκμεταλλευόμενοι τους κυβερνητικούς προσανατολισμούς στην εξωτερική πολιτική, απαίτησαν και έλαβαν σαν δώρο την απόλυτα τυχοδιωκτική και επιβλαβή για τα εθνικά μας συμφέροντα απόφαση.

Γιατί η πλήρης ευθυγράμμιση με τους αμερικανονατοϊκούς τυχοδιωκτικούς προσανατολισμούς, είναι σίγουρο ότι μόνο δεινά για την χώρα μας, τον λαό μας και τους άλλους λαούς μπορεί να προκαλέσει!

Όπως π.χ. η πρόσδεση μας στον ισραηλινό άξονα και το δικτατορικό καθεστώς της Αιγύπτου, μόνο δεινά σπέρνει στην Μέση Ανατολή, αποστερώντας τη χώρα από παραδοσιακούς συμμάχους, που στο μεταξύ, ενώ έχουν το δίκαιο με το μέρος τους, δέχονται επιθέσεις και σφαγιάζονται από τις δυτικές δυνάμεις, που εμείς συμμαχούμε ως χώρα!

Όλος αυτός ο κατήφορος, στην εξάρτηση και την δουλική υπακοή, οδήγησαν, κατ’ απαίτηση των ΗΠΑ, στην απόφαση της απέλασης των διπλωματών και τη ρήξη των σχέσεων της χώρας μας με τη Ρωσία, που βέβαια είναι μια καπιταλιστική χώρα, όμως η πολιτική που εφαρμόζει, είναι στον αντίποδα των πολιτικών που εφαρμόζουν οι δυτικές αμερικανονατοϊκές επιθετικές δυνάμεις!

Το συμφέρον της χώρας μας επιτάσσει να εφαρμοστεί μια πολυδιάστατη, ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική, φιλίας προς όλους τους λαούς του κόσμου και μακριά από τις αμερικανονατοϊκές λυκοσυμμαχίες που, άλλωστε στο παρελθόν, μας έχουν αποδείξει, το πόσο υπολογίζουν το δίκιο, μπροστά στα δικά τους συμφέροντα !

Και τρανότερο παράδειγμα προδοσίας, από τους “συμμάχους” μας είναι το Κυπριακό, που μέρες που είναι και η επέτειος της προδοσίας, οι κυβερνητικές ανακοινώσεις μιλούν για τις ευθύνες των χουντικών, ούτε κιχ όμως δεν βγάζουν, για την προδοσία των αμερικανών “συμμάχων”…

Εκεί οδήγησε η δουλικότητα των κυβερνώντων και… έπεται συνέχεια… δυστυχώς.

Συνέχεια που βάζει σε τεράστιους κινδύνους την πατρίδα μας, διακυβεύοντας ακόμη και την υπόστασή της!

Χρέος κάθε πολίτη είναι η αντίσταση και ο αγώνας για την ανατροπή αυτών των επικίνδυνων πολιτικών.

Διαφορετικά, θα γευτούμε τους καρπούς της ολιγωρίας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας