Η δήλωση ευχαριστιών του ΥΠΕΞ Ισραήλ που προσβάλει την Ελλάδα-Ατόπημα κ.Δένδια!

515
δίκη

Ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ Gabi Ashkenazi έκανε την παρακάτω δήλωση, μετά τη συνάντηση του με τον Ν. Δένδια στην Ιερουσαλήμ, η οποία δε χρειάζεται κανένα σχολιασμό και αποτελεί όνειδος για την ελληνική κυβέρνηση.

«Χαιρετίζω την επίσκεψη του φίλου μου Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, η οποία αποτελεί απόδειξη των στενών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και της αμοιβαίας αλληλεγγύης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό για την καταδίκη των πυραυλικών επιθέσεων της Χαμάς και των τρομοκρατικών οργανώσεων της Γάζας κατά του Ισραήλ, καθώς και για την έκφραση υποστήριξης στο δικαίωμα του Ισραήλ για αυτοάμυνα.

Η επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών αυτήν τη στιγμή, αποτελεί απόδειξη της στενής εταιρικής σχέσης και του ισχυρού δεσμού μεταξύ των χωρών. Οι σχέσεις μεταξύ χωρών αποτελούν τη βάση για τη διατήρηση της σταθερότητας στην περιοχή της Μεσογείου.

Ευχαριστώ τον Υπουργό Εξωτερικών Δένδια και τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη και την υποστήριξή τους προς στο Ισραήλ. Θα συνεχίσουμε τη δράση μας έως ότου αποκατασταθεί η ειρήνη και η ασφάλεια για τους πολίτες του κράτους του Ισραήλ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας