Η Γερμανία με μια κίνηση στυγνού αυταρχισμού από το «μαύρο» παρελθόν της, έκλεισε τον ιστότοπο Antifa

1770
antifa

Οι γερμανικές αρχές απαγόρευσαν τη λειτουργία του μεγαλύτερου «ακροαριστερού» ιστότοπου της Γερμανίας την Antifa με την αιτιολογία ότι «ευθύνεται για τις πράξεις βίας στη διάρκεια της Συνόδου των G20 τον Ιούνιο στο Αμβούργο της Γερμανίας»!
Η απαγόρευση φέρει την υπογραφή του Γερμανού υπουργού εσωτερικών Thomas de Maizière ο οποίος ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες για το «μαύρο» που έπεσε.
Όπως αναφέρουν οι New York Times, επικαλούμενη τοπικές εφημερίδες, ο Γερμανός υπουργός κατηγόρησε, όπως γίνεται συνήθως, τον ιστότοπο ότι «συμβάλλει στην ενίσχυση της βίας στο Αμβούργο και προειδοποίησε για σοβαρές συνέπειες από την δράση του ακραίου αριστερού κινήματος».
Τόνισε δε ότι η Σύνοδος των G20 δεν ήταν η μόνη περίπτωση που σημειώθηκαν βίαια επεισόδια και καταστροφές σε περιουσίες, ενώ υπογράμμισε ότι ο ιστότοπος προσπαθούσε να νομιμοποιήσει τις επιθέσεις ενάντια σε αστυνομικούς.
Η γερμανική αυτή κίνηση δίωξης μοιάζει αρκετά με την πολιτική «ίσων ευθυνών» του Trump, την οποία κατά τα άλλα η Γερμανία επικρίνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας