Ηράκλειο Κρήτης: Εκδήλωση – συζήτηση της ΛΑ.Ε την Δευτέρα 15/1 με τον Παν. Λαφαζάνη

1140
ηράκλειο

Ανοιχτή επιστολή της ΝΕ της Λαϊκής Ενότητας Ηρακλείου προς τους πολίτες και τη νεολαία του Ηρακλείου

Είναι γνωστό ότι είμαστε μια χώρα που επί μια 7ετία και πλέον βρίσκεται σ’ ένα «πρόγραμμα» Νεοφιλελεύθερων Μνημονίων –τρία επισήμως- και σε σκληρή επιτροπεία που έχει αφαιρέσει την εθνική ανεξαρτησία της χώρας και πλήττει καίρια και βάναυσα τη Δημοκρατία.

Επίσης είναι γνωστά τα τραύματα στο σώμα της οικονομίας και της κοινωνίας, από τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί αλλά και από εκείνα που έχουν ψηφιστεί και εκείνα που αναμένονται να έρθουν (μείωση μισθών-συντάξεων, καταβαράθρωση εργασιακών, εκποίηση- ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας,ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ιδιωτικής περιουσίας, με χειρότερο τη ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ των ΝΕΩΝ και την απώλεια της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Το χειρότερο όμως απ’ όλα είναι ότι ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ, ούτε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο , ούτε στο πολιτικό σκηνικό γενικότερα το ΚΥΡΙΑΡΧΟ πρόβλημα της χώρας και της κοινωνίας:

Το πρόγραμμα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ – το πρόβλημα ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ και ΟΞΥΝΕΤΑΙ ενώ το Νεοφιλελεύθερο και Μνημονιακό μπλοκ των 222 βουλευτών και τα κόμματα του τρίτου μνημονίου πανηγυρίζουν σαν να είναι αλήθεια είτε το success story του Σαμαρά  ή το «βγαίνουμε από τα Μνημόνια και έρχεται η ανάπτυξη» του Τσίπρα.

Έχει «απαγορευτεί» ουσιαστικά η συζήτηση για την ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ- για τον άλλο δρόμο.

Τα Μέσα Μαζικής «Ενημέρωσης» τα κεντρικά και ελεγχόμενα από εθνικούς εργολάβους-προμηθευτές, οικονομικούς παράγοντες και –τι σύμπτωση- πρόεδρους μεγάλων ποδοσφαιρικών ΑΕ κι από κοντά τα κρατικά κανάλια  επιτρέπουν και υποδαυλίζουν τον καυγά των συμφωνούντων στη Νεοφιλελεύθερη πολιτική και στα μνημόνια κομμάτων  κρύβοντας τη συμφωνία τους  επί της ουσίας.

Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

Την πρότασή μας αυτή για ένα άλλο δρόμο από αυτόν της εξάρτησης από τους «θεσμούς», τη Νεο- φιλελεύθερη πολιτική των Μνημονίων και τις πολιτικές εκείνες που μας έφεραν στην οικονομική –κοινωνική και πολιτική ΚΡΙΣΗ θέλουμε να συζητήσουμε  σε μια συνάντηση που οργανώνει  η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΛΑ.Ε. στο Ηράκλειο

 ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να συζητήσουμε τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 στις 7 το βράδυ στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με το Γραμματέα της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας