ΗΠΑ: Τα ρωσικά “Zircons”-“Poseidons” κατέστησαν άχρηστα τα αεροπλανοφόρα του Π.Ν ΗΠΑ

1032
ΗΠΑ: Τα ρωσικά

Ο Mark Episkopos σημειώνει ότι οι ρωσικοί υπερηχητικοί πύραυλοι Zircon έχουν καταστήσει άχρηστα τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα – Επίσης, σύντομα η Ρωσική Ομοσπονδία θα διαθέτει ένα μη επανδρωμένο υποβρύχιο όχημα “Ποσειδών”

Τα επιτεύγματα της Ρωσίας στον τομέα της δημιουργίας των τελευταίων τύπων όπλων θέτουν υπό αμφισβήτηση τη δύναμη των ομάδων κρούσης των αεροπλανοφόρων του αμερικανικού ναυτικού. Την άποψη αυτή εξέφρασε ο αρθρογράφος του περιοδικού National Interest Mark Episkopos.

Σημείωσε ότι το νέο ρωσικό όπλο είναι ικανό να καταστρέψει τις αμερικανικές “κιβωτούς της δημοκρατίας” – τις ομάδες κρούσης αεροπλανοφόρων, οι οποίες έχουν γίνει σύμβολο της στρατιωτικής ισχύος των ΗΠΑ.

“Η ομάδα κρούσης αεροπλανοφόρων του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ δεν φαίνεται πλέον στη Ρωσία ως ένας ασταμάτητος θαλάσσιος γίγαντας”, τονίζει ο δημοσιογράφος.

Ο Episkopos σημειώνει ότι οι ρωσικοί υπερηχητικοί πύραυλοι Zircon έχουν καταστήσει άχρηστα τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα. Επίσης, σύντομα η Ρωσική Ομοσπονδία θα διαθέτει ένα μη επανδρωμένο υποβρύχιο όχημα “Ποσειδών”.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι νέες ρωσικές εξελίξεις στον τομέα των όπλων είναι ικανές να εξουδετερώσουν οποιαδήποτε στρατιωτική απειλή, καθώς και να δώσουν μια αποφασιστική και σκληρή απόκρουση σε έναν ισχυρό εχθρό.

Αυτή την εβδομάδα η φρεγάτα “Admiral Gorshkov” χτύπησε τον παράκτιο στόχο με το “Zircon” στο πεδίο βολής στην περιοχή του Arkhangelsk . Σύμφωνα με τα αντικειμενικά στοιχεία ελέγχου, η πτήση του υπερηχητικού πυραύλου ανταποκρίθηκε στις καθορισμένες παραμέτρους. Αυτή η βολή από τη φρεγάτα “Ναύαρχος του Στόλου της Σοβιετικής Ένωσης Gorshkov” αναγνωρίστηκε ως επιτυχής. Τα πλοία επιφανείας και η ναυτική αεροπορία του Βόρειου Στόλου συμμετείχαν στην εξασφάλιση της βολής και στο κλείσιμο της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας