Ζήτω η MRB! 55,1% και στον Προκόπη Παυλόπουλο!

3046
αποθέωση

Θρίαμβο στον Καραμανλισμό και φυσικά τον Νεοδημοκρατισμό! Αφού η MRB έβγαλε στις «δημοσκοπήσεις» της σαρωτικά πρώτη τη ΝΔ και πρώτο των πρώτων τον Κυρ. Μητσοτάκη, έδεσε το «γλυκό» της με τη δημοτικότητα του Πρ. Παυλόπουλου!
Ακούστε το καλά, η δημοτικότητα του αρχιπραξικοπηματία, «Νενέκου» Προέδρου της (ανύπαρκτης) Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλου, ανήλθε κατά τους θεομπαίχτες της MRB σε 55,1% (προσέξτε το 0,1%).
Ο «Μένουμε Ευρώπη» Πρόεδρος του ευρώ, όχι φυσικά της Ελλάδας, που λειτούργησε ως «παρακράτος» και «αρχισυνωμότης» για να μετατραπεί με το παράνομο Συμβούλιο αρχηγών, πριν δύο χρόνια, με συνταγματικό πραξικόπημα ολκής, το ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα σε ένα γλοιώδες και εξευτελιστικό ΝΑΙ, σε λίγο θα εμφανίζεται από τους κόλακες να έχει δημοτικότητα αλά Τσαουσέσκου 98-99% και η ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη να χτυπάει 70 – 80%, την ώρα μάλιστα που οι πολίτες αθροιστικά απέχουν ή απαντούν «Δεν ξέρω» και Λευκό και αποχή κατά μεγάλη πλειοψηφία.
Η εξήγηση για την δημοτικότητα του Πρ. Παυλόπουλου είναι, κατά τον σχολιογράφο της Real, ότι ανταμείβεται για τη δουλειά που κάνει! Κι αυτό καλό! Γιατί ο Πρ. Παυλόπουλος δεν κάνει καμία άλλη δουλειά από το να τσεπώνει τον μισθό του και τα προνόμια της Προεδρίας για να θάβει την Δημοκρατία και για να προστατεύει το ευρώ και τα μνημόνια, δηλαδή την γερμανική κατοχή και την αποικιοκρατούμενη Ελλάδα.
Α, κάνει και κάτι ακόμα.
Πού και πού να πουλάει εκ του ασφαλούς και χωρίς αντίκρυσμα, πατριωτική κενολογία, την ώρα που είναι Πρόεδρος κανονικού προτεκτοράτου.
Έτσι, πάνω στην πλύση εγκεφάλου, στη διαβολή, την παραπλάνηση και την χειραγώγηση στηρίζουν το σύστημά τους.
Ελπίζω όμως όχι για πολύ και ελπίζω η Νέμεσις γρήγορα να επέλθει.
Αφού ακολουθούν το «Μένουμε Ευρώπη», γρήγορα θα ξεκουμπιστούν νύχτα για να μείνουν πραγματικά στην Ευρώπη και να αφήσουν, τουλάχιστον, τα παιδιά μας να μείνουν Ελλάδα.

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας