Ζάκυνθος: Νέα κινητοποίηση για το Νοσοκομείο. Προκλητικές “ζεϊμπεκιές” των Πολάκηδων

1380
ζάκυνθος

Νέα κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Ζακύνθου πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί  για την άμεση λειτουργία  της ΜΕΘ, της Παιδιατρικής Κλινικής και τη στελέχωση του ΕΚΑΒ.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου, το οποίο είχε οργανώσει και το μεγάλο συλλαλητήριο γονέων και παιδιών το Σάββατο για την επαναλειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής. Στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκαν σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, τα σωματεία του Νοσοκομείου, γιατροί, εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Ένωσης Γονέων, εκπρόσωποι από τον Φαρμακευτικό και Δικηγορικό Σύλλογο, και τον Σύλλογο Δασκάλων.

Σε χθεσινή σύσκεψη αποφασίστηκε η συνέχιση του αγώνα, με στόχο:

  • Να λειτουργήσει εδώ και τώρα η ΜΕΘ και όλες οι κλίνες.
  • Να επαναλειτουργήσει η Παιδιατρική.
  • Στελέχωση του ΕΚΑΒ.

Εν τω μεταξύ την οργή του λαού της Ζακύνθου έχει προκαλέσει η προκλητική στάση των αρμόδιων υπουργών, Ξανθού και Πολάκη, και η πλήρης αδιαφορία τους, η οποία χαρακτηρίζει και τον ανεκδιήγητο βουλευτή Ζακύνθου Σταύρο Κοντονή. Εξαιρετικά προκλητική για τον λαό της Ζακύνθου θεωρήθηκε και η προβολή από τον Παύλο Πολάκη του ξεφαντώματός του σε κέντρο διασκέδασης, ακριβώς τη μέρα που έγινε το συλλαλητήριο για την Παιδιατρική Κλινική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας