«Εύχομαι να είναι υγιής»: Απάντηση Πούτιν με δηλητηριώδες υπονοούμενο στον Μπάιντεν!

803
Απάντηση Πούτιν με δηλητηριώδες υπονοούμενο

Πρώτο σχόλιο του Βλαντίμιρ Πούτιν μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Τζο Μπάιντεν εις βάρος του.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απαντά στις δηλώσεις του Αμερικανού ομολόγου του, Τζο Μπάιντεν, εις βάρος του.

«Του εύχομαι να είναι καλά» είπε ο Πούτιν, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Μπάιντεν σχετικά με τα αποτελέσματα έκθεσης των αμερικανικών Υπηρεσιών Ασφαλείας περί προσπάθειας ρωσικής ανάμειξης στις εκλογές του 2020.

«Θα πληρώσει το τίμημα» τόνισε χθες ο Μπάιντεν, προαναγγέλλοντας άμεσα κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε πως δεν θεωρεί ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει ψυχή, ενώ σε ερώτηση εάν πιστεύει ότι είναι δολοφόνος, απάντησε καταφατικά.

Η απάντηση στον Μπάιντεν

Η Ρωσία μπορεί να προστατεύσει τα συμφέροντά της και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να ζήσουν με αυτό, τόνισε ο Πούτιν, στο πρώτο σχόλιό του επί της τοποθέτησης του Αμερικανού ομολόγου του.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η ηγεσία τους γενικά, θέλουν συγκριμένες σχέσεις με εμάς, αλλά μόνο σε τομείς δικού τους συμφέροντος και μόνο με τους δικούς τους όρους. Παρότι πιστεύουν ότι είμαστε ίδιοι, είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Έχουμε διαφορετικούς γενετικούς, πολιτιστικούς και ηθικούς κώδικες» είπε και συμπλήρωσε:

«Μπορούμε να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας. Θα συνεργαστούμε σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος και υπό τον όρο πως τους θεωρούμε επωφελείς. Θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό, παρά τις προσπάθειες να εμποδίσουν την προσπάθειά μας. Παρά τις κυρώσεις και τις προσβολές, θα πρέπει να ζήσουν με αυτό».

Σημειώνεται πως το Κρεμλίνο έχει κρίνει «αβάσιμες» τις πληροφορίες περί προσπάθειας της Ρωσίας να αναμειχθεί στις προεδρικές εκλογές, με τον Ντμίτρι Πεσκόφ να κρίνει πως πρόκειται για προσπάθεια να ανοίξει πάλι η συζήτηση για επιβολή κυρώσεων.

«Δεν συμφωνούμε με τα αποτελέσματα αυτή της έκθεσης σχετικά με τη χώρα μας. Η Ρωσία δεν επενέβη στις προηγούμενες εκλογές και δεν επενέβη στις εκλογές του 2020, όπως αναφέρεται στην έκθεση. Η Ρωσία δεν έχει καμία σχέση με την καμπάνια κατά οποιουδήποτε υποψηφίου. Άρα, βλέπουμε αυτή την έκθεση ως λανθασμένη. Είναι απολύτως αβάσιμοι (σ.σ. οι ισχυρισμοί) και αναπόδεικτοι» σημείωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, στη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου.

Κρεμλίνο: Υποθέτουμε ότι ο Μπάιντεν δεν θέλει βελτίωση των σχέσεων Ρωσίας – ΗΠΑ

Νωρίτερα σήμερα ο Πεσκόφ είχε σχολιάσει τις δηλώσεις Μπάιντεν, συμπεραίνοντας πως ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν επιθυμεί να βελτιωθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών.«Δεν θέλω να κάνω κάποιο εκτενές σχόλιο για αυτό. Θα πω μόνο ότι αυτές οι δηλώσεις από τον πρόεδρο των ΗΠΑ είναι πολύ κακές. Ξεκάθαρα, δεν θέλει να βελτιώσει τις σχέσεις με τη χώρα μας, αυτό υποθέτουμε» είπε ο ίδιος, στη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου.

Σε σχετική ερώτηση του Sputnik, ο Ντμίτρι Πεσκόφ ανέφερε ότι η Ουάσινγκτον δεν έχει ζητήσει, προς το παρόν, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας