Ερντογάν σε Ελλάδα-Ε.Ε: «Ή αυτό που λέω ή στέλνω εκατομμύρια πρόσφυγες»!

1046
ερντογάν

Συνεχίζει την τακτική των απειλών προς την Ευρώπη με κύριο θύμα και όμηρο την Ελλάδα στο θέμα των προσφύγων, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αυξάνοντας μάλιστα τον αριθμό των προσφύγων που θέλει να στείλει στην Ελλάδα κατά δύο και μισό εκατομμύρια, αφού από τα 3 πήγαμε τώρα στα 5,5 εκατομμύρια!

Ο πρόεδρος της Τουρκίας μιλώντας το απόγευμα της Κυριακής από την πόλη Μαλάτεια απείλησε ότι αν δεν έρθει η βοήθεια από την Ευρώπη θα ανοίξει τα σύνορα και θα περάσουν προς την Ευρώπη περισσότεροι από 5,5 εκατομμύρια πρόσφυγες.

«Αν σε αυτόν τον αγώνα μας δεν μας δώσουν την απαραίτητη στήριξη, δεν θα μπορέσουμε να εμποδίσουμε τα 3,6 εκατ. Σύρους πρόσφυγες και άλλα 2 εκατ. προσφύγων που θα φτάσουν στα σύνορα μας από το Ιντλιμπ» είπε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ας ανησυχήσουν στην Ευρώπη…»

«Θα γίνει αυτό που θέλουμε αλλιώς θα ανοίξουμε τα σύνορα», επανέλαβε ο  Ερντογάν.

«Είτε θα μοιραστείτε αυτό το βάρος, είτε θα ανοίξουμε τα σύνορα», προειδοποίησε ο Τούρκος πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας την κατηγορία ότι η Ε.Ε δεν έχει ακόμη εκπληρώσει πλήρως τις υποσχέσεις της στην παροχή οικονομικής βοήθειας, με βάση τη συμφωνία Άγκυρας- Βρυξελλών του 2016.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας