Εργαζόμενοι Wind: Νέα 24ωρη απεργία σήμερα κατά της παράνομης απόλυσης

872
wind

Νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων «Wind», συνεχίζοντας τις αντιδράσεις του ενάντια στην καταχρηστική απόλυση εργαζόμενου.

Η απεργία αποφασίστηκε σε Γενική Συνέλευση που έκανε την Πέμπτη το επιχειρησιακό σωματείο.

Στο πλαίσιό της θα γίνει στις 11.30 π.μ. συγκέντρωση στην Επιθεώρηση Εργασίας, στην οδό Αγησιλάου, όπου έχει οριστεί τριμερής συνάντηση.

Ενάντια στην απόλυση του εργαζόμενου, που έγινε μετά τη συμμετοχή του στις πρόσφατες 24ωρες απεργίες, έχουν ήδη γίνει δύο 24ωρες απεργίες και παραστάσεις διαμαρτυρίας σε εγκαταστάσεις και καταστήματα της εταιρείας. Στο πλευρό των εργαζομένων έχουν βρεθεί το ΣΕΤΗΠ και μια σειρά από επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου.

«Όλοι στην απεργία» τονίζει το σωματείο, προσθέτοντας «με ενότητα και αγώνα απαντάμε στην τρομοκρατία των μεγάλων ομίλων».

Τα αιτήματα των εργαζομένων, όπως αποφασίστηκαν στη Γενική τους Συνέλευση, είναι τα εξής: Να ανακληθεί η απόλυση του συναδέλφου τους. Να μη γίνουν άλλες απολύσεις. Να σταματήσει η πρακτική της εργολαβικής εργασίας. Να υπογραφεί επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας