Επιτρ.Αγώνα Πολιτών Βόλου: Τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και Μπέος μοιράζονται το ίδιο γρ.Τύπου

1388
βόλου

Δεν βρίσκει διαφορές στο δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και σε αυτά της δημοτικής αρχής Μπέου η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, και οι δύο καταφέρονται εναντίον των πολιτών που παλεύουν για την υγεία τους. Προσθέτει επίσης πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «ενέκρινε στα μουλωχτά τη μονάδα SRF που επιθυμεί διακαώς ο Μπέος». Καλούν ακόμη τους πολίτες να συμμετέχουν σε νέο παμβολιώτικο συλλαλητήριο ενάντια στην καύση σκουπιδιών και στην κατασκευή μονάδας SRF.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα:

«Ερώτηση κρίσεως: Τι διαφορές έχει το χθεσινό δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από τα δελτία τύπου της Δημοτικής Αρχής Μπέου;

Και τα δύο καταφέρονται εναντίον πολιτών που μάχονται για την υγεία τους και για την ανάκληση της άδειας της ΑΓΕΤ να καίει σκουπίδια. Και στα δύο χρησιμοποιούνται οι ίδιες απαξιωτικές εκφράσεις, όπως ολιγομελής ομάδα, με φωνές και κραυγές και γενικά ειρωνικές αναφορές χωρίς κανένα πολιτικό περιεχόμενο. Για να μην αναφέρουμε τα πλέον ανιστόρητα περί παρακράτους. Πλέον. Επιπλέον συμμετείχαν στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο των πολιτών την 5η Μάη, χωρίς όμως να είναι κατά της καύσης αλλά για ψηφοθηρικούς λόγους.
Όσο κι αν οι κατέχοντες την εξουσία και ορισμένα ΜΜΕ προσπαθούν να απαξιώσουν και να σπιλώσουν τον έντιμο, δίκαιο αγώνα των πολιτών, να μας υποβιβάσουν σε αντιδημοκρατικούς γραφικούς του περιθωρίου, να ξεπλύνουν τη δική τους αντιδημοκρατική συμπεριφορά απέναντι σε πολίτες που διαμαρτύρονται για το πλέον σημαντικό ζήτημα, αυτό της υγείας τους και της ζωής τους και προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη εναντίον μας, τόσο δυναμώνουν το πείσμα μας και τη συνοχή της κοινωνίας. Γιατί γίνεται κατάφορα αντιληπτό ότι αυτοί που δε θέλουν το διάλογο είναι οι ίδιοι. Γιατί όσες φορές τον επιδιώξαμε μας κορόιδεψαν, υποκρίθηκαν ότι θα κάνουν κάτι, αλλά επί ματαίω. Η πολιτική τους είναι δρομολογημένη και συμπλέει με την πολιτική του ξεπουλήματος της χώρας, που ξεκίνησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Είναι αυτοί που προασπίζονται τα μεγάλα συμφέροντα εις βάρος της υγείας των πολλών και θέλουν να τους ανεχόμαστε και να μην αντιδράμε. Δίνουν τσάμπα καύσιμα σε πολυεθνικές που μας ρυπαίνουν τον αέρα, το νερό και το έδαφος. Ε, όχι!

Και για το ποιος ακριβώς συνεργάζεται με ποιον, ας λάβουν γνώση οι πολίτες ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας, δηλαδή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενέκρινε στα μουλωχτά τη μονάδα SRF που επιθυμεί διακαώς ο Μπέος για να εξυπηρετήσει την ΑΓΕΤ. Και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που να μην χρειάζεται να περάσει από την έγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Καλούμε τους απλούς πολίτες να συμμετέχουν στο Παμβολιώτικο-Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο στις 13-2-2019. Θα πούμε ένα μεγάλο ΝΑΙ στη ζωή, ΟΧΙ στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, ΟΧΙ στη μονάδα SRF. Εκεί δεν χωρούν κομματικά συμφέροντα ούτε οι υπηρέτες των τσιμεντοβιομηχάνων. Μόνο πολίτες που ενδιαφέρονται για το μέλλον τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας