Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ εισηγείται -10βαθμούς στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό Μελισσανίδη

597
Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ εισηγείται

«Βαριές» ποινές εισηγείται για την ΑΕΚ το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την υπόθεση της φερόμενης εμπλοκής των «κιτρινόμαυρων» στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Όπως αναφέρει το enwsi.gr, η εισήγηση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι αφαίρεση 10 βαθμών από την ΑΕΚ και ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο σε Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και στο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ.

Ωστόσο, δεν πρόκειται καν για παραπομπή της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη ακόμα, αλλά η εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή που θα αποφασίσει αν θα γίνει η παραπομπή.

Η θέση της ΑΕΚ

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζει πως πρόκειται για μια στημένη διαδικασία, ενώ αναφέρει πως δεν πρόκειται καν για παραπομπή της ΠΑΕ ή του Δημήτρη Μελισσανίδη, παρά μόνο για μια εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή που θα αποφασίσει αν θα γίνει η παραπομπή.

«Στήνουν την ΑΕΚ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Αλλά την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τους ακουμπήσει κανείς», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι».

Η ΑΕΚ αναφέρει πως το πόρισμα βασίζεται σε όσα κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας για υποθέσεις του 2016 και οι οποίες έχουν ήδη κριθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Τεράστια ερωτηματικά δημιουργεί βεβαίως σε αυτή τη φάση ακόμα και η διαρροή της εισήγησης του Αθανασίου αφού η διαδικασία είναι ακόμα πλήρως εμπιστευτική και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί με την οριστική παραπομπή στο ακροατήριο εν αναμονή των υπομνημάτων των όσων κατηγορούνται μέχρι να κάνει η Επιτροπή Δεοντολογίας την τελική της εισήγηση. Και η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να στραφεί και εναντίων της Επιτροπής για παραβίαση της εμπιστευτικότητας της διαδικασίας

«Η έρευνα περιέχει παντελώς κατασκευασμένες ιστορίες, χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα. Πρόκειται για εντελώς αστεία υπόθεση που δεν μας προκαλεί την παραμικρή ανησυχία και θα την αντιμετωπίσουμε περνώντας στην αντεπίθεση και στρεφόμενοι εναντίον όλων όσοι επιχείρησαν εκτελώντας εντολές να σπιλώσουν την ομάδα μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας