ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ: ΟΧΙ στη μειοδοσία των Πρεσπών και στην αντιδημοκρατική εκτροπή

1478

Αγώνας για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία

Με τα μνημόνια να συνεχίζουν και με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ, το υποτελές πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, ετοιμάζεται να σβήσει τη Μακεδονία ως «διαχρονική ελληνική ιστορία» σε παγκόσμιο επίπεδο. Με το «Ανήκουμε στη Δύση» και το συνεταιρισμό τους με την ξενοκρατία, ετοιμάζονται να εμπλέξουν τον ελληνικό λαό σε εθνικές περιπέτειες.

Η συμφωνία των Πρεσπών, συνιστά προοίμιο της επαναχάραξης των βορείων συνόρων της χώρας. Με τις Πρέσπες, οι ΗΠΑ και η Γερμανία, κινούν στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια μια νέα επέμβαση, ανάλογη με τις επεμβάσεις τους στη Συρία και στην Ανατ. Μεσόγειο.

Η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στο όνομα, τη γλώσσα και την ιστορία, αποτελεί βήμα φαλκίδευσης της εδαφικής κυριαρχίας. Είναι η συνέχεια της εκποίησης της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και της έσχατης κοινωνικής αδικίας και φτωχοποίησης, και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την χώρα. Εγκαθιστά ένα γεωπολιτικό μνημόνιο με προοπτική την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας, και την πολτοποίηση και ανάφλεξη της Βαλκανικής.

Οι Πρέσπες, είναι το προϊόν μιας μακράς πορείας εθνικής υποτέλειας, η οποία γνωρίζει το αποκορύφωμά της στην λεηλασία των μνημονίων και τις απαράδεκτες υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα. Υποχωρήσεις οι οποίες στο Αιγαίο, στην Κύπρο και στη Θράκη, έχουν φέρει τον κίνδυνο του τουρκικού επεκτατισμού κυριολεκτικά προ των πυλών…

Είναι προϊόν της υποταγής στην Παγκοσμιοποίηση και σε μια «Νέα Τάξη Πραγμάτων» που επιδιώκει να μας μετατρέψει από χώρα – κράτος, σε κοινότητα. Προγραμματίζει να μας εκριζώσει ως έθνος και ως λαό. Άλλους μας στρέφει στο δρόμο του οικονομικού πρόσφυγα και άλλους μας μετατρέπει σε «πρόσφυγες» στον ίδιο μας τον τόπο.

Με πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλοθι τη συμπολιτευόμενη «αντιπολίτευση» της Ν.Δ. και παρά την αντίθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, χωρίς να προχωρήσουν σε δημοψήφισμα όπως στοιχειωδώς οφείλουν για ένα μείζον θέμα που τόσο πρόθυμα άνοιξαν, το έκτρωμα των Πρεσπών έρχεται για κύρωση στη βουλή.

Από την επίσκεψη της Μέρκελ, του πραγματικού αφεντικού αυτού του τόπου, έχει ήδη μεθοδευτεί το όλο σκηνικό. Ο ένας θα πάρει το κόστος της ψήφισης της μειοδοσίας και ο έτερος της εφαρμογής της. Θα μοιράσουν το βάρος για να διασωθούν και να συνεχίσουν την λεηλασία και την ιμπεριαλιστική «νέα κατοχή». ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Η μειοδοσία των Πρεσπών και η αντιδημοκρατική εκτροπή δεν θα περάσουν.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

-Η Ελλάδα και ο ελληνισμός άντεξε και αντέχει, χάρη στο εναργές πατριωτικό ένστικτο του Λαού, που τον κινητοποιεί πάντα στις δύσκολες στιγμές. Όπως τώρα!

-Καλούμε τα κινήματα, τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ, να κινητοποιηθούν! Να ηττηθεί η ξενοκρατία και το πολιτικό σύστημα που την κάλεσε και την υπηρετεί. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!

ΚΑΛΕΣΜΑ: Όλοι στο Σύνταγμα – Κυριακή 20/1ου– 2μ.μ. – (Ερμού)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας